Charlotte Perrelli berättar sanningen om bråket med Bert Karlsson: ”I ren panik sjukskrev jag mig”

Charlotte Perrelli är aktuell som en av flera stjärnor i årets säsong av Så mycket bättre. I samband med det släpps hennes självbiografi ”Flickan från Småland”, där hon berättar en hel del om det som till folket tidigare varit osagt.
”Det kändes som om jag skulle dö”, skriver Perrelli om konflikten med Wizex och Bert Karlsson, som sög musten ur henne, det berättar Expressen.

I Charlotte Perrellis självbiografi, ”Flickan från Småland” som ges ut av Lind & Co i samband med hennes medverkan i ”Så mycket bättre”, berättar Perrelli för första gången allt osagt om konflikterna med bandet Wizex, konflikter som fick henne att må psykiskt dåligt under en lång tid.

”Prinsessan behagar att komma nu?”

Wizex sångerska Charlotte Perrelli hade vunnit Eurovision song contest 1999, med ”Take me to your heaven”, endast 25 år gammal. Från och med då väntade en lysande karriär som gick rakt uppåt, men Wizex ville inte släppa henne från kontraktet med bandet.

”Jag fick hårda och elaka kommentarer från flera av dem innan vi gick på: ’Så det är prinsessan som behagar komma nu?’ ’Du tror att vi är dina roddare va?”, skriver hon enligt Expressen.

Charlotte Perrelli
Foto: TV4

Sjukskrev sig i ren panik

Bland annat så berättar hon om hårda ord och spydiga kommentarer som bandmedlemmar vräkte ur sig gång på gång, för att hon kom i sista minuten. Enligt Charlotte försökte hon nämligen få ihop allt som kom med vinsten i Melodifestivalen, med att turnera med Wizex.

”När den där stämningen kom så gick luften helt ur mig. Nästa dag krävde både bandet och deras manager att jag skulle fortsätta uppträda med dem, trots att de alltså stämt mig. Situationen var helt mardrömslik och det kändes som om jag skulle dö. I ren panik sjukskrev jag mig, eftersom jag insåg att jag aldrig psykiskt skulle klara av att genomföra det”, skriver hon enligt Expressen.

Bert Karlsson: ”Hon lurade mig”

Skivbolagsdirektören Bert Karlsson, har en annan syn på tiden med konflikterna, då han menar att hon spelade in Eurovision-bidraget utan hans tillåtelse:
– Det hon gjorde var oförlåtligt. Hon lurade mig, hon stack från mig och Wizex. Man gör inte så. I hennes värld har det bara varit pengar, pengar hela livet, säger Bert Karlsson., enligt Expressen.

Bert Karlsson
Bildkälla: Youtube/Bert – Veckans Rubriker!

Vad tycker du om det här? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet.