Foto: Adam Ihse/TT, Instagram

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har köpt sin tionde bostad: ”Väldigt glada”

Det går ingen nöd på Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen. Nyligen slog de till på en villa i skånska Skanör, som blir deras tionde hus i ordningen.

Och det var ingen billig affär – så här många miljoner spenderade makarna på sitt nya hem.

Charlotte Perrelli, 49, och hennes make Anders Jensen, 47, har varit gifta i drygt nio år och lever ett liv i lyx som för många är svårt att föreställa sig.

Förutom att njuta av lyxiga semestrar och restaurangbesök, berättade paret nyligen i en intervju med Expressen om en annan förmån med deras ekonomiska framgångar – deras imponerande samling av bostäder.

– Vi glömmer av våra hus ibland. ”Just det, vi har ju det huset också”, sa Charlotte Perrelli till tidningen.

Paret äger hela åtta lyxiga fastigheter samt en lägenhet i Mörby, belägna på platser som Djursholm, Åre, Marbella, Älvsjö och en familjegård i Småland.

Charlotte Perrellis nya husköp med maken Anders Jensen

Men nu har deras nio bostäder blivit tio! Charlotte och Anders slog nyligen till på ett nytt hus, den här gången ett sommarhus i skånska Skanör.

I ett inlägg på Instagram berättar artisten det är ett hus som de länge drömt om och slog till när tillfället dök upp.

”Vi har blivit med sommarhus! Vi är väldigt glada! Vi har letat i några år men rätt objekt har inte funnits…. Vi ville verkligen hamna framför kossorna och med utsikt över havet. Äntligen har vi sprungit på rätt hus”, skriver Charlotte.

Och makarna har redan en plan för hur de ska använda huset i framtiden. Planen är att tillbringa somrar där och för barnen att bjuda över vänner.

”Wow! My god! Det här blir ett fantastiskt sommarhus för oss. Vi har massor av vänner här och många av barnens kompisar tillbringar stora delar av somrarna här. Skanör bjuder på sol och har visat sin bästa sida”, fortsätter Charlotte i inlägget.

Så mycket kan Charlotte Perreli och Anders Jensens hus ha kostat

Men paret kommer att behöva vänta innan de kan bo i det nya huset. Först ska de göra en total renovering av villan, som väntas vara klar 2026.

Vi räknar med att kunna tillbringa sommaren 2026 här….. nu drar en gigantisk renovering igång.

Det blir ett kostsamt projekt för paret, som dessutom redan spenderat en saftig summa på huset. I bilden som Charlotte delar visar hon upp omgivningen kring Skanör kyrka, på norra udden av Skanör-Falsterbo.

Vilket av husen de köpt är ännu oklart, men enligt bostadssajten Booli ligger värderingarna i området mellan 13 och 20 miljoner kronor, rapporterar Hänt.

Vilket drömhus ni verkar ha slagit till på Charlotte och Anders! Hoppas allt går bra med renoveringen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev