Charlotte Perrelli plan – vill lämna Sverige: ”Frågan är bara när”

Charlotte Perrelli vill lämna landet.

Det avslöjar hon i Lotta Bromés nya podcast ”Brevé Brome”, skriver Aftonbladet.

– Det är inget jag berättat om förut, säger hon i podden enligt tidningen.

Charlotte Perrelli har vunnit Melodifestivalen två gånger och förra året medverkade hon i TV4-succén ”Så mycket bättre”. Nu verkar den populära artisten vara färdig med Sverige.

I Lotta Bromés nya podcast ”Brevé Bromé” berättar Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen att de har konkreta planer på att lämna landet, skriver Aftonbladet.

– Det finns stunder då jag och Anders pratar om att flytta utomlands. Det är inget jag berättat om förut och kanske inget som jag säger händer imorgon. Men jag tror faktiskt det kommer ske. Frågan är bara exakt när. Anders har ju minst ett par år kvar att jobba, men efter det är han inte låst. Vi skulle kunna bo någon annanstans och jag kan komma hem och göra en turné, säger Charlotte Perrelli i podcasten enligt tidningen.

Dit kan Perrelli flytta

Hon menar att det skulle vara kul att börja om och få göra något nytt. Paret har ett ställe i Spanien, men de har ännu inte bestämt sig var de kan tänka sig att flytta.

– Vi har varit lite inne på om man ska begränsa det till Europa eller om man ska flytta hela vägen till USA. Det är inte aktuellt imorgon, men det kommer nog att ske, frågan är bara när, säger Charlotte Perrelli, skriver Aftonbladet.

Charlotte Perrelli födde sitt fjärde barn

I november förra året blev Charlotte Perrelli mamma till en liten pojke. Det var strax innan inspelningen av ”Så mycket bättre” förra sommaren som Perrelli avslöjade att hon väntade sitt fjärde barn.

View this post on Instagram

Myyyyyyyser lite:)) #Alvin

A post shared by Charlotte Perrelli (@laperrelli) on

Nyligen berättade Charlotte Perrelli i en intervju med Aftonbladet att hon knappt tre månader efter förlossningen är redo att börja jobba igen. 

Knappt tre månader har gått sedan sonen Alvin föddes och nu återvänder redan sångerskan till scenen.
– Ska pengarna in så måste man jobba, säger hon till tidningen.

Det här blir kanon, Charlotte! Det är bra att våga prova nya saker. Gillar du Charlottes planer? Kommentera på Facebook!