Charlotte Perrelli ryter ifrån – kritikstorm efter artistens beslut för familjen: ”Vi har försökt kämpa”

Julfirandet har blivit annorlunda för oss alla, och vi har fått tänka om helt kring våra traditioner.

Under den senaste tiden har Charlotte Perrelli delat med sig av bra tips kring just julfirandet, men det har inte uppskattats av alla.

”Får väl förtydliga för alla coronapoliser ( även om jag verkligen inte behöver redogöra ) de som nu inte verkar förstå att vi är vuxna o kan tänka”, skriver artisten på bloggen.

Julen är nu över för i år och vi kan bara räkna ner dagarna och månaderna tills nästa års firande.

Förhoppningsvis ser det annorlunda ut då och vi kanske kan fira tillsammans med våra nära och kära som vi har gjort tidigare år.

Detta året har vi istället fått tänka om helt och fått bryta våra traditioner.

Likt många har artisten Charlotte Perrelli ändå firat julen på ett säkert sätt tillsammans med sin familj.

Foto: TT

Under den senaste tiden har hon delat med sig av olika tips och inblick kring hennes och familjens firande, men hennes drag har fått flera att se rött.

Flera personer reagerade på att flera personer vistades under samma tak, trots restriktionerna vilket har fått Charlotte att ryta ifrån.

”Någon undrade över en uppdukas bild ( som jag nu tog bort eftersom en del har sådana problem med att förstå hur man kan lösa den här ekvationen…..) och får väl förtydliga för alla coronapoliser ( även om jag verkligen inte behöver redogöra ) de som nu inte verkar förstå att vi är vuxna o kan tänka. Vi har ätit i omgångar här hemma och inte befunnit oss inomhus samtidigt. Fördelen med ett Winterwonderland. Barnen är ju ute nästan hela tiden. Pulkaåkningen är en stor favorit och även snöbollskrig”, skriver hon i ett blogginlägg och fortsätter:

”Vi har i två olika hus ( eftersom vi har ett gästhus) och vi ätit i omgångar. Sedan varit utomhus. Vi har försökt kämpa på med detta som jag förmodar att alla andra oxå gör. Vi hade gäster här i ett dygn och alla är nu tillbaka i Stockholm”.

Ryter ifrån mot kritiken

Efter att ha gett svar på tal uppmanar nu Charlotte sina följare att inte lägga tid på att kommentera och kritisera, då hon tar bort dem från sin blogg.

”Tänkte bara upplyste er som älskar att komma med pekfingrar. JAG ser inte era kommentarer, de plockas bort INNAN de når mig av en moderator. Så ni som har ett behov av att vara elaka, dumma eller spydiga. Strunt i det. Det når ändå inte mig”, skriver hon och fortsätter:

”Lägg er energi på något annat. OM ni nu tänkt skriva något dumt just här”.

Tackar följarna för stödet

Hon avslutar inlägget med att hylla sina följare för att de fortsätter stötta henne.

”Tycker generellt att jag har de Bästa läsarna man kan ha!!! Ni är generös med kommentarer och otroligt peppande! DET vill jag tacka er för”.

Vad tycker ni om detta? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.