Charlotte Perrelli stoppas från familjen i ”Så mycket bättre”

Charlotte Perrelli väntar sitt andra gemensamma barn med maken Anders Jensen.

Men under ”Så mycket bättre”-inspelningen stoppar TV4 hennes familj från att närvara.

Det var i förra veckan som Charlotte Perrelli berättade de glädjande nyheterna. Tillsammans med maken Anders Jensen väntar paret sitt andra gemensamma barn, och för Perrelli är det sitt fjärde.

”Nu vågar vi berätta. Jag är gravid och Anders och jag väntar vårt andra gemensamma barn. För mig blir det mitt fjärde:)”, skrev sångerskan då på sin blogg.

Bildkälla: Youtube/TV4

Stoppar Perrellis familj

I år är 43-åringen med i programmet ”Så mycket bättre” tillsammans med bland annat Christer Sjögren och rapparen Stor. Denna vecka spelas det folkkära programmet in på Gotland, men för gravida Perrelli blir det att vara på egen hand.

TV4 stoppar nämligen hennes familj från att närvara.

– Jag hade gärna haft med maken och barnen så klart, men så är reglerna. Det är tur att det finns Facetime så att jag kan ha kontakt med familjen när jag inte arbetar, säger Perrelli till Expressen..

Bildkälla: Youtube/Kanal5

”Blir en del tillbakablickar”

Om det blir några tyngre och mer fysiskt krävande aktiviteter som de övriga deltagarna har förberett kommer Perrelli stå åt sidan.

– Det kommer inte påverka mycket i produktionen. Det är inte första gången och jag har jobbat tidigare under graviditeter. Men självklart är jag tröttare än vanligt. De på produktionen sa att det kanske är en fördel då jag brukar ha lite för mycket energi annars, säger Perrelli till Expressen.

Perrelli har tidigare själv berättat om hennes och makens kamp om att utöka familjen.

Huruvida hon själv kommer dela med sig av deras kamp har hon inte bestämt.

– Dagen planerades egentligen för länge sedan och då visste inte produktionen om att jag var gravid. Men det blir en del tillbakablickar. Jag vet inte om jag kommer prata just om resan att skaffa barn men de andra artisterna får möjlighet att ställa vilka frågor de vill, berättar Perrelli för Expressen.

Bildkälla: Wikipedia Commons

Du kommer vara en stjärna i ”Så mycket bättre”, Charlotte! Dela om du håller med!