Charlotte Perrellis ärliga ord om Sanna Nielsen – verkliga relationen mellan artisterna: ”Hon var så…”

Charlotte Perrelli och Sanna Nielsen är två av landets främsta sångerskor.

Men de har även en god relation och Charlotte håller koll på Sanna.

– Vi har känt varandra länge, berättar Charlotte för Expressen.

Det finns en del likheter mellan Charlotte Perrelli, 46, och Sanna Nielsen, 36. Visserligen skiljer det 10 år mellan sångerskorna men båda har med sina gedigna karriärer hunnit med att göra några rejäla avtryck i branschen.

Båda har gjort succé i Melodifestivalen och på schlagerfester runt om i landet är det deras låtar folk dansar med till.

Med tanke på det och alla möten mellan artister kring evenemang – är det kanske inte så konstigt att de båda sångerskorna sprungit in i varandra genom åren. 

Charlotte Perrelli
Foto: SVT

Allsång på Skansen

Så sent som i tisdags skulle deras vägar korsas igen när det var dags för ”Allsång på Skansen”. Sanna i rollen programledare och Charlotte som en, minst sagt, taggad gäst.

När Charlotte klev upp på scenen, till publikens jubel, gjorde hon det för fösta gången på 1,5 år. Ett stort ögonblick och när hon började sjunga på låten ”Still young”, från Melodifestivalen, var det nog många hemma i tv-sofforna som fick svårt att sitta still.

Sanna Nielsen
Foto: Maja Suslin/TT

Mötet med Sanna

Efter programmet var Charlotte Perrelli oerhört glad över att vara ”tillbaka” och något som satte ett extra plus på tillvaron var att hon fick träffa Sanna igen.

– Vi har känt varandra länge. Jag gjorde något som heter ”Årets julkonsert” med Christer Sjögren och Örebros gospelkör, runt 1999, 2000, och då var hon med något år, berättar Charlotte Perrelli för Expressen och berättar att hon har koll på artist-kollegan.

– Det är roligt för mig att ha fått följa hennes karriär, alla hennes framsteg som hon har gjort från att hon var så otroligt ung, till den framgångsrika artist hon är i dag.

Men även om sommaren börjar närma sig sitt slut har Charlotte minst ett tv-framträdande kvar. Den 16 augusti gästar hon nämligen årets sista program av ”Lotta på Liseberg”. Därefter väntar en höst fylld med turnerande för artisten.

Chralotte Perrelli
Foto: TV4/Youtube

Vill ni höra mer av Charlotte Perrelli? Kommer ni att titta när hon är med i ”Lotta på Liseberg”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!