Charlotte Perrellis blodiga bakslag – artisten tvingades till läkarvård efter smärtan: ”Olyckan framme”

Charlotte Perrelli tvingades till sjukvård.
Den folkkära artisten råkade ut för en olycka i köket.
Nu berättar hon om det otäcka dramat.

Hon är en av våra största Melodifestivalstjärnor genom tiderna. När Charlotte Perrelli vann hela Eurovision Song Contest 1999 med ”Take Me To Your Heaven” skrev hon för evigt in sig i schlagerhistorien.

STOCKHOLM 20210219 Charlotte Perrelli efter fredagens genrep inför helgens tredje deltävling av Melodifestivalen i Annexet. Foto: Jessica Gow / TT

Nio år senare återkom hon med bidraget ”Hero” och vann Mello för en andra gång – en bedrift inte många artister mäktat med.

Förra året gjorde hon återigen stor succé i SVT-tävlingen när hon gick rakt till final med låten ”Still young”. Så här såg det ut då:

Den mångsidiga artisten och entreprenören befinner sig i Spanien med familjen, och i dagarna har hon drabbats av ett bakslag.

I sociala medier berättar Perrelli nu om kaoset som uppstod i hemmet. Artisten har skurit sig i tummen.

”Skar mig ordentligt…”, skriver Charlotte Perrelli på sin Instagram story.

Och fortsätter:

”I kväll var olyckan framme”.

På bilder från vårdtillfället kan fansen se hur stjärnan tas omhand av skicklig personal.

Foto: @laperrelli Instagram

Efter att ha blivit ordentligt bandagerad konstaterar Perrelli faktum.

”Min tennis och padelträning inställt några veckor”, skriver artisten på sin Instagram.

I sin blogg hos Damernas värld utvecklar Perrelli bakgrunden till olyckan. Hon hade införskaffat en mandolin att ha i köket.

”Skivar potatis på ett effektivt sätt. Man ställer tjockleken på skivorna. Har aldrig använt mig av en sådan förut”, skriver hon i bloggen.

Men artisten misslyckades rejält med det nya köksredskapet – och skar sig så pass illa i tummen att hon alltså tvingades uppsöka sjukvård.

Schlagerstjärnan passar också på att tacka maken Anders Jensen, som hjälpte henne vid tillfället då olyckan var framme. Hans snabba agerande var ett föredöme mitt i kaoset, menar Perrelli.

”Anders fick trycka tillbaka min slicade tumme innan det var dags för utbildade att sy ihop den. Herregud var det blöder från fingrar. Och det gör larvigt ont. Föder hellre barn varje dag än detta. Och dessutom sprutor rätt in i köttet där det inte finns någon hud. Tur jag hade en hand till så jag kunde bita i den under tiden”, skriver hon på bloggen.

Foto: @laperrelli Instagram

Makens snabba agerande mitt i kaoset

Dagen därpå verkar Perrelli må bättre. I en uppdatering på Instagram fortsätter hon att tacka maken för dennes snabba insats.

”Igår när jag halvt skar tummen av mig med en värdelös mandorine (som jag i och för sig hade tagit bort säkertsmojjängen på) så är du iskall och tycker tillbaka den lösa delen och tejpar ihop mig i väntan på sykunnig läkare”, skriver Perrelli om makens agerande.

Hon fortsätter hyllningarna av maken:

”Hade de inte kommit så hade du nog banne mig sytt oxå. Alltid lugn, alltid koll på läget. Fan vad jag är glad att jag har dig. Tack”.

Vi hoppas på god bättring, Charlotte!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!