Charlotte Perrellis nya besked med maken Anders

För snart fem år sen blev de äkta makar under en kärleksfull ceremoni inför nära och kära.

I dag har de fullt upp med att få ihop tid med familj och jobb, och nu berättar Charlotte Perrelli i sin blogg om nya beslutet med maken Anders – för familjen.

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli har tidigare berättat om husbygget i Åre tillsammans med maken Anders Jensen.

I sin blogg skriver Eurovision-vinnaren från 1999 nu att familjen trivs i den svenska skidorten, trots dessa oroliga coronatider.

– Så länge vi inte träffar andra människor och risken för att smittas eller smitta vidare så är det ju fritt fram att andas frisk luft, skriver Perrelli i sin blogg.

Charlotte Perrelli försäkrar samtidigt att familjen är noga med att hålla sig borta från after ski och annat så här i virustider. Hon förklarar att familjen håller sig avskärmade.

LÄS MER: Charlotte Perrellis tragedi med maken – berättar nu

– Men det är lättare att vara det här. I Stockholm var det svårare då ungdomarna har svårt att förstå allvaret och vill ut och “ränna”. Här kan de inte göra det, skriver Perrelli i sin blogg.

View this post on Instagram

Pulka vid vårt hus!!! Extremt roligt!♥️

A post shared by Charlotte Perrelli (@laperrelli) on

Samtidigt blir det också en hel del studerande med barnen.

– Njuter av solen mellan pluggande med barnen, matlagning och videokonferenser #coronatider, skriver Charlotte Perrelli till den här soliga bilden på sig själv och maken Anders Jensen.

Paret gifte sig för snart fem år sedan, och var nyligen gäster i TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” där de berättade öppenhjärtigt om sitt liv tillsammans.

– Ni ser avslappnade och fräscha ut, passa på att njuta av ledigheten. När allt är över blir det säkert fullt upp igen, skriver en av Perrellis följare i kommentarsfältet på Instagram.

Perrelli försäkrar då att de har mycket att göra.

– Här ÄR fullt upp. Pluggar mellan 9-16 med tre barn i olika åldrar och lagar mat… längtar till lördag..😂, svarar Charlotte.

LÄS MER: Makens markering mot Charlotte Perrelli efter beslutet

En annan av Perrellis följare konstaterar vidare i kommentarsfältet:

– Härligt, det gäller att plocka fram det positiva ut eländet.

Den tvåfaldiga Melodifestivalvinnaren Perrelli har också tillbringat den senaste tiden med ljuvlig bakning, vilket hon delat med sig av i sociala medier. Recept har hon lagt upp på bloggen.

Kanske inspirerar Charlotte andra att ställa sig och baka i dessa tider?

– En plåt muffins livar upp! Blåbär och hallon i… och vaniljkräm. Fick godkänt av barnen. ”Dom va inte goda, dom var jättegoda, va Adrians betyg!” skriver hon på Instagram.

Hur tillbringar du tiden i dessa oroliga coronatider? Bakar du också en plåt muffins som Charlotte? 😊Skriv gärna en kommentar med dina bästa tips och dela vidare!