Charlotte Perrellis nya underbara bilder på nyfödde sonen: ”Gos”

Charlotte Perrelli och Anders Jensens familjelycka var total när paret för snart en månad sedan fick sitt andra gemensamma barn.

Då såg lille Alvin dagens ljus och Perrelli, som spelade in ”Så mycket bättre” mitt i graviditeten i somras, har sedan dess delat med sig av bedårande bilder på sin nyfödde son på Instagram.

”Han är här! Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu!”, skrev Perrelli på sin Instagram i samband med födseln.

På onsdagen lade Perrelli upp nya bilder på Alvin och fansen var inte sena med att skicka massor av kärlek till henne och familjen i kommentarsfältet.

Om du trycker på pilen till höger i bilden kan du se fler bilder här ovan.

Även artistkollegan och vännen Pernilla Wahlgren har reagerat i kommentarsfältet där hon skriver så här:

Perrelli har sedan tidigare tre söner i åldrarna 5-14 år, och sambon Anders har en dotter sen ett tidigare förhållande.

View this post on Instagram

❤️ #Alvin

A post shared by Charlotte Perrelli (@laperrelli) on

Artisten är alltså som bekant aktuell i höstens ”Så mycket bättre” och på sin blogg har Charlotte öppenhjärtigt berättat historier för fansen som de kanske inte fick se i själva tv-programmet.

Charlotte Perrellis kamp under Så mycket bättre

Perrelli har varit väldigt berörd under inspelningarna.

”Det var mycket känslor för Albin och även oss… faktiskt smärtsamt att se när någon är såå berörd”, skriver Charlotte i bloggen där hon också beskriver att hon försökt vara stark under tv-inspelningarna.

”Jag har genom hela programserien kämpat med att hålla uppe modet och inte bryta ihop hela tiden. Att med ett leende på läpparna njuta av alla fantastiska tolkningar och inte bli för påverkad”.

View this post on Instagram

Det var inte igår…….👊🏻🙌🏻

A post shared by Charlotte Perrelli (@laperrelli) on

Dela gärna vidare för att skicka ett stort lycka till familjen!