Charlotte Perrellis okända lillasyster är en kopia av den skönsjungande stjärnan – så här ser hon ut i dag

De firade den historiska segern i Eurovision Song Contest 1999 på plats i Jerusalem tillsammans!

Det har nu gått 21 år sedan Charlotte Perrelli, som då hette Nilsson, fick sitt stora internationella genombrott.

Den då 25-åriga Charlotte sjöng ”Take me to your heaven” en magisk vårkväll i Jerusalem – och vann hela den stora finalen inför hundratals miljoner tv-tittare.

Sedan dess har Perrelli blivit en av våra riktigt stora stjärnor som flitigt gästar scenerna runtom i landet. Hon har spelat in nio album, varit med i de flesta stora tv-program och dessutom vunnit Melodifestivalen i Sverige ytterligare en gång. År 2008 med bidraget ”Hero” som blev vår representant i Eurovision Song Contest senare samma år.

STOCKHOLM 2012-07-10 Charlotte Perrelli. Diggiloo uppträder vid Allsången på Skansen på tisdagen. Foto Erik Mårtensson / TT

Mamman om Charlotte Perrellis framgångar: ”Hon var så envis”

I dokumentärfilmen ”Charlotte Perrelli: Flickan från Småland” från 2019 berättade hennes mamma Monica att ett särskilt personlighetsdrag tagit Charlotte så långt.

– Envisheten, det var lite jobbigt ibland som förälder att hon var så envis. Men den har ju varit på både gott och ont för hennes del. Mest gott tror jag, sade Charlottes mamma Monica i dokumentären.

När Charlotte tog hem den där historiska segern i Jerusalem 1999 blev det så klart segerfirande med hela familjen!

JERUSALEM 19990528: Sveriges Charlotte Nilsson vann finalen i Jerusalem. Charlotte firade med familjen – mamma Monica, pappa Bert och lillasyster Caroline – efter den historiska segern. Foto: Frida Hedberg, TT, NTB Scanpix

Charlottes lillasyster Caroline (Kina) Björck, 43, är stylist och lägger upp många tips på sitt Instagram-konto som man kan följa här.

Här syns hon vid ett festligt tillfälle tillsammans med maken då de firade tio år som gifta.

De har synts på Instagram-bilder, röda mattor och annat tillsammans, och nyligen firade systrarna midsommar tillsammans nere i hemtrakterna i Småland, enligt vad systrarna skrivit på sociala medier.

Perrelli om den stora saknaden i sommar

Charlotte Perrelli är inte bara artist, utan också en väletablerad entreprenör som också bloggar om sitt liv på Damernas värld.

Hon har liksom alla andra artister denna coronatyngda vår fått skjuta olika åtaganden på framtiden, och har i intervjuer berättat hur mycket hon längtar efter att få möta publiken på scen igen.

När Perrelli nyligen gästade ”Lotta på Liseberg” i TV4 fick hon frågan av programledare Lotta Engberg om hon känner att det är ett kall att få stå på scen – just i dessa tider.

Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX / TT

– Ja, jag känner verkligen så. Innan kunde jag kanske mer känna att jag kan säga nej och unna mig att vara ledig. Men nu känner jag att: Jag måste ut! Måste få göra det jag brinner för. Hela min kropp skriker efter en publik, sade Charlotte i TV4.

Dela gärna vidare för att hylla denna sångfågel som underhållit oss i så många år!

Charlotte Perrelli bjöd oss tittare på tre klädbyten och massa skönsång i premiären av "Lotta på Liseberg"! Tack för showen i dessa tider – du är en riktig stjärna, Charlotte 😍❤️👍

Gepostet von Nöjeslivet am Dienstag, 23. Juni 2020