Charlotte Perrellis ord inför ”Allsång på Skansen” – unika beskedet väcker starka reaktioner

Ikväll är Charlotte Perrelli redo att kliva upp på Sollidenscenen för att bjuda på allsång.

Sångerskan har laddat upp med en ordentlig semester.

I en video på Instagram berättar hon om planerna för allsången – då snor några andra showen.

Under tisdagen är det så populära programmet ”Allsång på Skansen” tillbaka i tv-rutan. Direkt från Sollidenscenen på Skansen kommer programledaren Sanna Nielsen med publik och gäster, göra sitt yttersta för att sprida den musikaliska glädjen hela vägen hem till tv-sofforna. 

Det finns många saker att älska med sommaren och den traditionsenliga allsången är minst sagt en av dem. Så här års blir vi allsångsdyrkare nästan bortskämda med sång i tv-rutan när Lotta Engberg och Sanna Nielsen lyser upp vardagskvällarna vecka efter vecka. 

Sanna Nielsen
Foto: SVT

Charlotte Perrelli redo för allsång

Men nu är det alltså SVT:s och Sanna Nielsens tur att bjuda på en ordentlig show. Tisdagens startfält som står redo för att ta plats på scen är inga mindre än Charlotte Perrelli, Sandro Cavazza, Darin, Tove Styrke, Beata, Mariette och Georgia K. 

För Charlotte Perrelli är kvällens stundande uppträdande på Skansen minst sagt efterlängtat. Efter ett år, präglat av uteblivna spelningar har artisten den senaste tiden passat på att njuta av ledigheten tillsammans med familjen.

På Instagram har hon delat med sig av flera härliga bilder där hon visar upp hur familjen njuter av sommaren.

Semestern är över

Nu byts däremot stranden mot Skansen. Något som kanske känns konstigt för artisten med tanke på det gångna året.

”Sista dagen i paradiset! Dags att åka hem till jobb. Hörde jag rätt?! Jobb. Tjoho……”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

Unika videon

Nyligen publicerade sångerskan även en uppmärksammad video på Instagram. I videon hör man hur Charlotte Perrelli berättar om allsångs-planerna – men en detalj gör videon speciell. Det är nämligen hennes son som filmar den, och sättet videon utvecklas på får flera följare att reagera.

”Så här kan det se ut när ett barn filmar och ett annat är kommentator när man ska göra en videohälsning inför tisdag. DÅ kommer jag nämligen till Allsång på Skansen, men just den här versionen kanske jag inte skickar för publicering av SVT ”, skriver Charlotte Perrelli lättsamt på Instagram.

Väcker reaktioner

Den oerhört charmiga videon väcker starka reaktioner. I kommentarsfältet är det flera som delar med sig av sina känslor efter att ha sett hälsningen.

”Ääääälskart! Bästa svt allsångsklippet ever!”, kommenterade en person.

”Haha…jag dööör..vad gullig!”, skrev en annan.

”Gulligaste man sett!!!!”, skrev en tredje.

Vilken otroligt charmig video Charlotte! Kommer ni att titta på ”Allsång på Skansen” ikväll? Lämna gärna en kommentar på Facebook!