Foto: TV4/Youtube

Perrelli tvingad till läkarbesök: ”Fruktansvärt ont”

Charlotte Perrelli tvingades till röntgen – efter oväntade smärtorna. 

Nu berättar artisten om oron.

– Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå, skriver Perrelli på sin blogg.

 

Det var i början av sommaren som Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen meddelade att de väntade sitt andra gemensamma barn – en pojke. Men graviditeten var allt annat än en dans på rosor.

Den populära sångerskan drabbades av foglossning, led av extrema smärtor, fick beskedet att det finns en stor blödningsrisk – och så meddelade hon att hon var tvungen att behöva förlösa med kejsarsnitt då navelsträng och blodkärl ligger för mynningen och medför stora risker. Dessutom hade Charlotte, under graviditeten, både belagts med flygförbud och tvingades ställa in en kommande höstturné.

Det har helt enkelt varit många turer under graviditeten, något som stundtals har fått Charlotte att känna sig uppgiven.

”Värken är på något sätt värre än under en förlossning. Då rinner inte tårarna men det gör det nu…helt hopplöst. Är så matt och trött på detta”, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

Men så, i början av november, blev Charlotte Perrelli, 43, och maken Anders Jensen föräldrar till sitt andra gemensamma barn. Perrelli delade med sig av lyckan i sociala medier.

”Han är här! Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu!”, skrev hon på Instagram.

Perrelli tvingades röntgas för ryggproblem

Småbarnslivet verkar passa fyrbarnsmamman perfekt. Familjelyckan och mammaledigheten skulle i dagarna firas med en avkopplande och välbehövlig semester på Marbella i Spanien.

Men då hände det som inte fick hända. Artisten berättar att hon röntgades för ryggproblem för en tid sedan. Nu är smärtorna tillbaka.

– Har tyvärr fått fruktansvärt ont i ryggen…har haft ont sedan i december och har röntgats för ett par veckor sedan men inte fått svar än. Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå, skriver Charlotte i sin blogg.

Hon fortsätter:

– Vet inte om det är ländryggen eller ischias som spökar. Tagit tabletter och hoppas nu på underverk. Surt när man är här och hade tänkt ta långa härliga powerwalks.

I helgen skrev Perrelli igen på bloggen, och än så länge verkar det inte som om smärtorna släppt.

– Jag kämpar på ned min rygg även om det hugger och är smärtsamt så fort tabletterna går ur kroppen. Går, men sakta. Ibland hänger inte vänster sida med riktigt. Så enerverande när man äntligen kommit iväg för att ha det lite mysigt och skönt.

Men semestern tycks också varit bra för Perrelli.

– Ryggskott!! Men med en massa tabletter går det hyfsat.. Och jag kan t o m le… puh!! Buddha är dock lite misstänksam…, skriver hon på Instagram.

Krya på dig, Charlotte!

Du är en så bra förebild för alla kvinnor och mammor, Charlotte! En riktig mamma-Hero! Jag vill önska er all lycka till nu! Dela gärna vidare om du också vill önska familjen all lycka ❤️