Charlotte Perrellis plan efter krisen i äktenskapet: ”Om nu det värsta skulle inträffa…”

Charlotte Perrelli är höggravid med andra gemensamma barnet med kärleken Anders Jensen, och hon säger själv att hon är lyckligare än på länge.

Men saker hade kunnat varit helt annorlunda om hon inte släppt in Anders i sitt liv. Bakom sig lämnade Perrelli en stökig skilsmässa från exmaken Nicola Perrelli, och tack vare en säkerhetsplan i form av äktenskapsförord kunde hon ba kvar i huset med sina söner. Nu vill hon uppmana andra att göra samma sak.
”Det här är något som jag utifrån egna erfarenheter verkligen skulle rekommendera alla att ta tag i!”, skriver Charlotte på sin blogg.

Charlotte Perrelli är för närvarande i ett lyckligt förhållande med kärleken Anders, med en bebis som kommer vilken stund som helst. Men till skillnad från många andra försöker inte Charlotte att måla upp någon lycklig fasad på sin blogg. Istället delar hon med sig av känslosamma och intima saker om sitt liv, till exempel äktenskapsförorden hon skrev i sitt förra äktenskap.

Fick möjlighet att bo kvar med barnen

”Jag är såklart i efterhand väldigt glad för att jag hade ett äktenskapsförord i mitt förra äktenskap. Det gjorde att jag fick möjlighet att bo kvar med mina söner i huset som var deras trygga punkt”, skriver hon på sin blogg.

Charlotte Perrelli
Foto: Jessica Gow/TT

 

Rekommendera alla att göra samma sak

Syftet med Charlottes inlägg är att uppmuntra andra att också skriva äktenskapsförord, då hon själv är lättad och tacksam över att hon gjorde det i sitt förra förhållande.

”Men det gäller att se till så allt är i sin ordning om nu det värsta skulle inträffa – för att underlätta för alla nära o kära runtomkring en”.

Hon avslutar sedan sitt inlägg med:

”Det här är något som jag utifrån egna erfarenheter verkligen skulle rekommendera alla att ta tag i!”. 

Dela gärna om du håller med Perrelli och vill sprida hennes rekommendation till andra.