Charlotte Perrellis tårar – efter fruktansvärda tiden med familjen

En fruktansvärd och svår prövning för hela familjen.

Nu berättar Charlotte Perrelli om den tuffa perioden.

– Det är så viktigt att alla hjälper till, säger hon med tårar i ögonen i TV4-galan ”Tillsammans mot cancer”.

På måndagen direktsändes årets gala ”Tillsammans mot cancer” i TV4. Flera kända profiler fanns på plats för att visa sitt stöd till initiativet – bland andra Melodifestivalen- och Eurovision Song Contest-vinnaren Charlotte Perrelli.

Den folkkära artisten fanns på plats i tv-studion för att stötta, och när programledaren Tilde de Paula Eby frågade Perrelli om det fanns någon speciell person som artisten tänkte på då hon satt där, svarade Perrelli:

– Alltså min man, hans dotter fick leukemi när hon var liten, så att… Det är lite speciellt, säger Perrelli och får tårar i ögonen.

Programledaren Tilde de Paula Eby lade då en hand på artistens axel. 

Foto: TV4

– Men hon är frisk i dag, och det är viktigt. Men det är det som är så viktigt, att alla hjälper till, säger Perrelli.

Hon får medhåll av Tilde.

– Det är tack vare forskningen vi kan hjälpa barn, unga, människor mitt i livet, äldre, när de drabbas, sade Tilde de Paula Eby i sändningen.

När Charlotte Perrelli och Anders Jensen medverkade i TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” i fjol berättade de om den svåra perioden.

– Det var en jäkligt tuff period att gå igenom. Det var ett par månader där man bodde på sjukhuset och man reagerar så olika i det där. Till början så svartnar ju världen när man får beskedet. Det är ungefär som att dö när man får det. Man är konstant orolig, sade Anders Jensen i programmet.

Han berättade vidare att det var svårt att lämna sin dotter inför en operation och att det kändes som att ”under de trettio eller fyrtio minuterna så andas man inte”.

Det har nu tack och lov gått flera år sedan dottern blev friskförklarad.

Under den stora galan ”Tillsammans mot cancer” i tv valde totalt över 33 000 nya månadsgivare att registrera sig för att stödja Cancerfonden. Här kan man läsa mer om deras arbete på cancerfonden.se.