Chockerande sms:en – mellan Camilla Läckberg och exmaken Martin Melin

Författaren Camilla Läckberg har alltid öppet visat stolhet över relationen hon har med exmaken Martin Melin, som hon har barn med. Relationen är inte bara god, utan har även inslag av humor och djävulskap.

Här om dagen lyckades Camilla chocka sin exmake rejält när hon spelade honom ett litet spratt via sms.

Camilla Läckbergs son Charlie, 9, hade blivit lovad av pappa Martin Melin att han skulle få ha vandrande pinnar hemma hos honom.

Camilla följde med sonen till djuraffären, där det fanns en hel del intressanta djur som som fångade nioåringens intresse, men det var inte vandrande pinnar.

Spelade exmaken ett spratt

Camilla fick ett sug efter att skoja lite med Charlies pappa – ekmaken Martin Melin. Hon skickade ett sms som fick honom att minst sagt sätta kaffet i halsen. Vilket hon senare visade på sin Instagram.

När Charlie fått löfte av pappa att ha vandrande pinnar hos honom. Och jag går med Charlie till djuraffär för att leta efter dessa – ”imponerande”  djur. – Men man inte kan låta bli att skrämma skiten ur sitt ex…. ”, skriver Camilla Läckberg på Instagram så att hennes följare fick ta del av skämtet.

”Nej för fan!!!!!”, blev Martin Melins reaktion på att ha en kanin i hemmet istället för en vandrande pinne. Och Camilla Läckbergs följare fullkomligt jublade över författarens sinne för humor.

Martin Melin och Camilla Läckberg
Foto: Erik Mårtensson / TT

Vad fint att kunna ha en bra relation och skoja exmakar emellan. Dela gärna om du gillar Camilla Läckberg.