Foto: Jessica Gow / TT, Instagram

Christer Lindarw tokhyllas för nya stilen – detaljen på kroppen få alla säga samma sak: ”Perfekt”

Christer Lindarw dök nyligen upp på NK-galan med en ny spännande look.

Nu hyllas han av alla för nya stilen.

Christer Lindarw, 71, är en riktig ikon inom kläddesign och som dragshowartist har han varit aktiv sedan 70-talet, då han var med och startade den legendariska dragshowgruppen ”After dark” tillsammans med Roger Jönsson och Lasse Flinckman. Senare startade de även nattklubben med samma namn.

Genom åren har Christer vunnit mängder av priser och utmärkelser, både som designer och som artist – Christer är verkligen en multitalang.

Och som kläddesigner har Christer Lindarw verkligen en rik meritlista. Han har designat storslagna utstyrslar till allt från kungligheter till schlagerstjärnor.

Inte sällan dyker Christer upp till galor och galej iklädd spektakulära utstyrslar som han komponerar ihop på egen hand.

Nya stilen på NK-Galan

Nyligen var Christer Lindarw gäst på NK-Galan som hölls den 4 september. Och inte heller till denna gala hade han sparat på krutet.

Min look på NK-Galan igår. Jag gillar att blanda gammalt med nytt. Dyrt med billigt. Kavaj från @zara , skjorta @maisonvalentino , kiltkjol @hm och stövlar inlöpa i Berlin. Tack för en kul kväll och fantastiskt god mat från @bobergsmatsal under @tommymyllymaki Foto: @photographerkarintornblom”, skriver Lindarw i sitt inlägg.

Hyllas för stilen

Följarna har tagit till orda i Christers kommentarsfält och hyllar nu stjärnan för fullt.

Snygg du är!!”, skriver en person.

Kjolen ett fuckin kap och stövlar to die for. Hela du: SmashingDashing”, skriver en annan.

Alltid lika snyggt klädd spelar ingen roll om det är billigt eller dyrt, gammalt eller nytt det blir allt perfekt när du sätter ihop det”, skriver en tredje.

Ser bra ut Christer! Du lyckas alltid!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev