Foto: Kanal 5/Max, Youtube

Christian Bauer om att ersätta Björn Kjellman som Ica-Stig – nya beskedet: ”Roligt”

Att Pernilla Wahlgrens make Christian Bauer jobbar på Ica är ingen hemlighet.
I en intervju med Expressen avslöjar han att han gärna skulle ersätta Björn Kjellman i rollen som företagets ansikte utåt.
– Jag skulle inte tacka nej till att spela ICA-Stig. Det hade i alla fall varit roligt att få provfilma för rollen, säger han.

Ingen kan ha missat att Pernilla Wahlgren, 56, gifte sig med sin Christian Bauer, 58, i Lidingö kyrka i december förra året. Då blev de äntligen man och fru på riktigt!

Läs mer: Pernilla Wahlgrens nya ord till Christian Bauer – pressen inför bröllopet: ”Går in i väggen…”

Anmärkningsvärt nog ska paret gifta sig ytterligare en gång. Denna gång bjuds vänner, kollegor och den större släkten in till bröllopet – det första var nämligen ganska intimt med bara den närmsta familjen.

Till vardags arbetar Christian Bauer som inköpschef på Ica. Men två dagar per år tar han sig an rollen som butiksanställd. Det är för att ”kontorsråttorna från huvudkontoret” ska få komma ut och känna på verkligheten. I år gjorde Christian sin korta praktik på Norrtäljes Ica Flygfyren.

Svarar på känsliga frågan

Eftersom han redan är inne i ”klicken” i underhållningsbranschen nu när han är gift med Pernilla Wahlgren – och för att han redan jobbar på Ica – får han frågan i Expressen om han inte skulle vilja spela Ica-Stig i de klassiska tv-reklamerna framöver. Just nu är det Björn Kjellman som har den rollen. Tidigare har både Hans Mosesson och Loa Falkman spelat Stig.

– Aldrig. Nej, nej. Det skulle Pernilla aldrig gå med på, säger han först.

– Men det är klart. Jag skulle inte tacka nej till att spela ICA-Stig. Det hade i alla fall varit roligt att få provfilma för rollen. Eller just Ica-Stig kanske är att ta sig vatten över huvudet. För den rollen krävs det en riktig skådespelare. Jag skulle däremot tycka det vore kul att dyka upp i en annan roll. Kanske som mig själv? Jag jobbar ju ändå på Ica. När det blir en kampanj med produkter från min avdelning vore det kul att få göra ett gästinhopp i reklamfilmen, slänger han sedan ur sig.

Får stöd av följarna

Christian har delat Expressen-artikeln på Instagram och hans följare har nu uttalat sig i frågan. Många tycker att det verkligen vore roligt om han gjorde en roll i Ica-reklamerna.

”Du skulle passa perfekt som Ica-Stig”, kommenterar en person.

”Men ja! Vi älskar Bauer”, skriver en annan.

”Ja, de skulle va jättebra Christian”, kommenterar er tredje.

”Du är ju perfekt för uppdraget, skulle vara ett smart drag av ICA OCH DIG”, konstaterar någon.

Det vore helt klart spännande att se Bauer i en tv-roll. Kanske inte i stället för Björn Kjellman, men ihop med honom på något sätt?

Vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar på Facebook. Gilla-markera och dela artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev