Foto: Instagram @biancaingrosso & Kanal 5

Christian Bauer i tårar efter Bianca Ingrossos ärliga ord om bröllopet

Nu är de äkta makar – igen.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig för andra gången för två veckor sen.
Efter festligheterna i Marbella bryter nu Bianca Ingrosso tystnaden om mammas kärlekslycka.
Hennes ord rör Christian till tårar.

För två veckor sen gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer för andra gången inom loppet av några månader. Det första ägde rum i vintras hemma i Stockholm. Då var inte ett öga torrt i Lidingö kyrka, när pappa Hans Wahlgren förde dottern Pernilla Wahlgren till altaret.

Det magiska – och hemliga – vinterbröllopet sändes i säsongsfinalen av Kanal 5:s ”Wahlgrens värld”, och där fick tittarna se hur Hans varsamt lämnade Pernillas hand till Christians.

– Nu är vi gifta. Jag är fru Wahlgren Bauer! Det var helt magiskt. Vad mysigt att gifta sig på vintern! Vad vackert! Och det är inte en fotograf, inte en press, inte en nyfiken människa är där. Vi har lyckats hålla det här bröllopet helt hemligt, sade Pernilla Wahlgren i programmet efteråt.

LÄS MER: Okända dramat mitt under Pernilla Wahlgrens bröllop – klänningen spricker framför alla: ”Försökte dölja”

Stora bröllopsfesten i Marbella

Hela tiden hade paret också planerat för ett större bröllop – för vänner och familj. Den stora bröllopsfesten ägde rum i Marbella för två veckor sen, och lyckan var förstås total.

– Vilken dag det blev här i Marbella. Från morgon till natt, fylld av kärlek och skratt. En kärleksfest fylld av sol, hästar, underbara tal och dans, skrev Pernillas vän och kollega Sofia Wistam på Instagram efter vigseln.

Även för Pernillas dotter, Bianca Ingrosso, var dagen förstås mycket viktig. Den framgångsrika entreprenören och tv-personligheten tog under torsdagen till sociala medier för att för första gången beskriva bröllopsglädjen i ord och bild för sina miljontals följare på Instagram.

– Har äntligen tid att börja visa er bilder och videos från det vackra, färgstarka och roligaste lilla bröllopet någonsin, skriver Bianca Ingrosso på Instagram där hon nu visar upp bilder från den stora dagen.

LÄS MER: Jenny Alversjö flyttar isär från sambon Anders Bernunger – anledningen bakom beslutet: ”Testar…”

Christian Bauer i tårar efter Biancas fina ord

Hon är märkbart rörd efter mammans bröllop.

– Ingenting gör mig lyckligare än att se dig lycklig mami. Lugnet som kramar om min själ när jag vet att du är helt kär i din själsfrände och helt älskad tillbaka… du förtjänar det mer än någon annan jag känner, skriver Bianca Ingrosso vidare.

Känslorna svämmade över för Christian Bauer efter att ha läst Biancas vackra ord om bröllopet.

– Älskade Bianca, rörd till tårar. Så så fint, på alla sätt, skriver Christian Bauer i en kommentar till inlägget, på Instagram story.

Så fint! Vi önskar er all lycka till nu, Pernilla och Christian!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev