Christian Bauer vill inte ta Pernilla Wahlgrens efternamn

Wahlgrens värld, Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Foto: Kanal 5

För några veckor sedan gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer för en andra gång under sin pampiga bröllopsfest i södra Spanien.

Sedan dess heter Pernilla ”Wahlgren Bauer” i efternamn – men Christian har inga planer på att byta till hustruns efternamn.

Det var fredagen den 13 september som Pernilla Wahlgren Bauer och Christian Bauer till slut fick säga ja till varandra under sitt lyxiga bröllop som de planerat i så lång tid. Bröllopet ägde rum i Marbella på den spanska solkusten och omkring 130 gäster var inbjudna att delta under festligheterna som pågick i tre dagar.

Efter bröllopet så åkte Pernilla och Christian ganska direkt på en lyxig smekmånad till först Sri Lanka och sedan Maldiverna, vilket de nyligen kom hem ifrån.

I podcasten ”Wahlgren & Wistam” har Pernilla tidigare berättat att hon ska byta namn till ”Wahlgren Bauer” i samband med den andra vigseln med Christian. Det kom tydligen som en överraskning för Christian, som tidigare uttryckt att det vore fint om de delade efternamn. Dock kommer hon inte använda hans namn i offentligheten, utan det kommer endast stå på pass och ID-kort.

– Nej men jag kände att nu ska ju vi höra ihop för resten av livet hoppas man, och just när man reser och sådär. Hela den här smekmånaden har det stått herr och fru Bauer överallt, och då har känns det skönt att veta att jag kommer ta hans namn. Men jag kommer att kalla mig bara för Wahlgren, säger Pernilla i en ny intervju med Hänt.

Därför tänker inte Christian byta namn

Men för Christians del så kommer det med största sannolikhet inte bli någon namnändring. Enligt Pernilla tycks det som ett gemensamt beslut.

– Nej det hade känts jätte… för det första skulle han aldrig vilja byta sitt efternamn. Sen är jag, där är jag gammeldags, och Christian också tror jag, säger Pernilla till Hänt.

LÄS MER:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version