Christian Bauer visar upp dottern Smilla på födelsedagen – nu väller gratulationerna in

Sedan relationen med Pernilla Wahlgren blev offentlig har vi fått lära känna Christian Bauer bättre. Bland annat har det framkommit att han är pappa till två döttrar, Caroline och Smilla.

När Bauer nu delar en bild på Instagram yngsta dottern Smilla väller gratulationerna från följarna in.

Tjugo är stort, en milstolpe i ens liv och du har verkligen utvecklats till en så mogen omtänksam ödmjuk och helt underbar tjej”, skriver Christian på Instagram.

Det var 2021 som Pernilla Wahlgren droppade bomben att hon hade en ny kärlek. Efter att ha varit singel ett tag valde hon att lyssna på sin väns rekommendation och gick på en dejt med Christian Bauer.

Även om det fanns en gnista lades dejtandet på is då Pernilla hade för mycket jobb för att fortsätta träffa någon, men ett tag senare återupptog paret kontakten och dejtandet blev mer intensivt.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgrens bröllop

Sedan de blev ett par har en hel del hänt i relationen. I december 2022 gick Christian Bauer ner på ett knä och frågade Pernilla om hon ville gifta sig med honom. Skådespelerskan sa givetsvis ”ja”.

Och ett år senare gav de samma båda samma svar framför altaret när de ingick i äktenskap med varandra. Det blev ett påskyndat bröllop i Stockholm då Pernillas pappa Hans Wahlgren hade blivit sämre och Pernilla ville ha sin pappa närvarande på bröllopet.

Det blev en vacker ceremoni som månader senare visades på i Pernillas egna realityserie ”Wahlgrens värld”.

Även om de redan är äkta makar väntar snart ett andra bröllop där Pernilla och Christian ska genomföra sin ursprungliga plan och gifta sig utomlands, i varma Marbella.

Christian Bauers varma ord om dottern Smilla

Nu när Pernilla har gift sig med Christian, har hon officiellt blivit styvmamma till hans två döttrar. Den äldsta, Caroline, är 31 år gammal och har två egna barn, vilket gör Christian till stolt morfar.

Men hans yngre dotter är betydligt yngre. Smilla, fyllde nyligen 20 år, vilket Christian valde hylla på sin Instagram.

Vad händer Smillis…. Igår tog tonåren slut, idag fyller du TJUUUUGO år. Hur har du blivit så stor och enormt mogen så fort, Papi hänger inte med…”, inleder Christian.

Tjugo är stort, en milstolpe i ens liv och du har verkligen utvecklats till en så mogen omtänksam ödmjuk och helt underbar tjej

Jag är så otroligt stolt över dig, än mer där du är idag och jag älskar dig så mycket”, skriver Christian och avslutar:

STÖRSTA GRATTIS SOM FINNS MIN ÄLSKADE SMILLIS, HIPP HIPP HURRA

Och i kommentarsfältet så vällde gratulationerna till Christians dotter Smilla in.

Grattis till din vackra dotter”, skriver tv-profilen Bathina Philipson.

Hurra och grattis önskas fina fina Smilla”, tillägger en annan.

Grattis till bästa tjejen!!”, kommenterar en tredje.

Vilken lycka Christian!

Och grattis Smilla, vi hoppas du fick en fin födelsedag.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev