Foto: Jessica Gow/TT & Kanal 5

Christian Bauers nya internationella jobb – visar upp sig före bröllopet: ”Som jag gillar det!”

Inköpschef på Ica, tv-profil i Kanal 5 – och nu mannekäng.
Här visar Christian Bauer upp sin nya sida som modell för norska klädjätten.
Allt sker före bröllopet med Pernilla Wahlgren i Marbella.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har under sommaren varit i full färd med bröllopsplanering. Paret gifte sig egentligen redan i vintras, och inte ett öga var torrt i Lidingö kyrka när Hans Wahlgren förde dottern Pernilla Wahlgren till altaret.

Det magiska – och hemliga – vinterbröllopet sändes i förra säsongens final av ”Wahlgrens värld”, och där fick tittarna se hur Hans varsamt lämnade Pernillas hand till Christians.

– Nu är vi gifta. Jag är fru Wahlgren Bauer! Det var helt magiskt. Vad mysigt att gifta sig på vintern! Vad vackert! Och det är inte en fotograf, inte en press, inte en nyfiken människa är där. Vi har lyckats hålla det här bröllopet helt hemligt, sade Pernilla Wahlgren i programmet efteråt.

För Nöjeslivet har Wahlgren tidigare förklarat om hur livet har förändrats som nygift.

– Det är väldigt bra. Jag tycker det känns väldigt vuxet och skönt att säga ”min man”. Jag hade alltid så svårt att säga ”min pojkvän” och ”min kille”. Det kändes töntigt. ”Min fästman” lät så… Nej, jag gillar att säga ”min man”, har Wahlgren tidigare sagt till Nöjeslivet.

I somras ledde hon ”Allsång på Skansen” för andra säsongen i rad i SVT, och efter detta har Pernilla fokuserat på bröllop nummer två med Christian.

– Ja, det första blev ju väldigt hastigt påkommet och bara för familjen. Vi visste att pappa skulle gå bort, och jag ville ha med honom, har Wahlgren berättat för Nöjeslivet.

– Men i och med att vi inte hade med några vänner överhuvudtaget så kände vi att: det är klart att vi vill gifta oss och ha alla våra vänner samlade också. Det blir mer som en bröllopsfest!

Paret har planerat i detalj inför bröllopsfesten som ska ske i Marbella, och i veckan har familjen lagt ut bilder på sociala medier som avslöjar att det är nu det ska hända.

Wahlgrens och Bauers bröllop tycks gå av stapeln i dagarna!

Bauers nya jobb: Ansiktet utåt för norska klädjätten

Tv-tittarna har fått lära känna Pernillas make via ”Wahlgrens värld” sedan de blev ett par. Han arbetar som inköpschef på Ica – ett jobb han landade ungefär ett år efter att han träffade Wahlgren.

– Det stämmer, det är min roll. Som inköpare förhandlar jag för att kunna erbjuda Ica-butikerna rätt sortiment till rätt pris, säger han till Expressen, där Bauer också fick frågan om han kan tänka sig att spela rollen som ”Ica-Stig” i reklamsåpan någon gång i framtiden.

– Jag skulle inte tacka nej till att spela Ica-Stig. Det hade i alla fall varit roligt att få provfilma för rollen, sade Bauer då.

Nyligen har Pernillas make också kunnat lägga till ytterligare ett jobb på sin cv.

Bauer är nämligen numera ansiktet utåt för den norska klädjätten ”Dressmann” som även har verksamhet i Sverige. Han gör numer reklam för deras plagg i sociala medier.

– Back to work! Här visar jag mina favoritlooks till jobbet från Dressmann. Stilfullt och bekvämt – precis så som jag gillar det, skriver Bauer på sin Instagram.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev