Christian Bauers frustration – efter Pernillas agerande: "Mentalsjukhus"
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Christian Bauers stora frustration – ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens agerande: ”Måste in på mentalsjukhus”

I första avsnittet av nya säsongen av ”Wahlgrens värld” får Christian Bauer känna på hur det är att resa till fjällen med familjen Wahlgren/Ingrosso. Något som minst sagt skapar en del frustration.

Nu är det äntligen dags för en ny säsong av ”Wahlgrens värld” i Discovery+ och Kanal 5.

Realityserien med Pernilla Wahlgren och hennes familj drog i gång redan den 6 oktober 2016, och därefter har tittarna fått följa med på mängder av spännande saker.

Wahlgrens värld
Tre generationer Wahlgren är med i programmet Wahlgrens värld. Från vänster: Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, Foto: Henrik Montgomery / TT

Både privat och karriärmässigt har Pernilla såväl som barnen Bianca och Benjamin Ingrosso varit med om både det ena och det andra genom åren.

Allt ifrån uppbrott, till husköp, kärlek, bråk, semestrar, vardagsliv, konserter, festligheter och djupa samtal. Ja, tittarna har fått följa med på allt.

Läs mer: Pernilla Wahlgren har blivit farmor – det ska barnbarnet heta

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

För en tid sedan träffade Pernilla Wahlgren den stora kärleken på nytt i Christian Bauer, efter att ha levt som singel i många år.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer i ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5/Youtube

Och även deras relation har tittarna fått ta del av redan från start.

Men att slängas in i en ny familj, och kanske speciellt i familjen Wahlgren/Ingrosso, kommer också med en del tokigheter, vilket Christian Bauer utan tvekan fått känna av.

Under torsdagen drar den 14:e säsongen i ordningen i gång.

Då får vi se när familjen beger sig iväg på skidsemester i fjällen, och Christian ska också fria till sin älskade Pernilla.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens plötsliga bakslag efter succén på Skansen – därför tvingas stjärnan bort: ”Finns inte med…”

Christian Bauers frustration

Men förutom kärleksglädje så uppstår det även en del frustration. Inför att familjen ska komma iväg är det nämligen ingen förutom Christian som är redo i tid.

– Jag har lite svårt för sånt här, att det ska ta sån tid innan vi kommer iväg, säger han till Pernilla i programmet.

Även när de väl kommit upp till Sälen så går det inte riktigt enligt Christians tidsplan. Familjen blir nämligen sena från frukosten och kommer inte heller ut i skidbacken i tid.

– Vi är ju sena. Vi är sena från början till frukosten, vi är sena ifrån frukosten, och den här skidklädsaffären- där kommer det antagligen ta lång tid, säger Pernilla i programmet.

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer, Wahlgrens värld
Foto: Discovery+

”Måste in på mentalsjukhus”

Detta är något som minst sagt skapar en del frustration hos Christian.

– Nej jag vet inte längre, nu ska de byta om. Nej, jag fattar ingenting alltså. Det här är så långt ifrån mig, jag vet inte. Jag tror jag måste in på mentalsjukhus när jag kommer hem, säger han.

Men Pernilla Wahlgren blir inte speciellt stressad över situationen, istället förklarar hon att det helt enkelt bara är för Christian att gilla läget.

– Han måste lära sig att åker man på semester med familjen Wahlgren/Ingrosso, då blir det så här. Det heter ju ”skidsemester” inte något jävla skidarbetsläger, säger hon.

Vad tycker ni om programmet?