Foto: Kanal 5/HBO Max, Instagram/@pernillawahlgren

Christian Bauers generösa drag inför bröllopet – har fixat presenter till alla 130 gäster: ”Otrolig”

På fredag så hålls det efterlängtade bröllopet mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i Marbella.

Och gästerna kan definitivt förvänta sig något alldeles särskilt under festen.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har nu förmodligen nerverna på helspänn. Det storslagna bröllopet som de planerat så länge ska nu äntligen gå av stapeln.

Bröllopet pågår faktiskt i tre dagar och omkring 130 gäster håller på att flyga ner för att ta del av deras kärleksfulla firande. Bröllopet kommer att äga rum på Finca la concepción i Marbella och det är en riktigt lyxigt fest som gästerna kan förvänta sig. Då Pernilla inte har haft särskilt många stora fester tidigare så vill hon nu slå på stort.

– Inte bara att vi ska ha livets bröllopsfest utan jag har faktiskt aldrig haft en stor fest på det här sättet. Jag fyller år på julafton så jag firar inte min födelsedag så det är första gången som jag gör det här och det känns stort att så många gäster flyger in, säger hon till Expressen.

Christians gåva till gästerna

Inte nog med att bröllopet redan är påkostat som det är – Christian har även ordnat med speciella gåvor till alla 130 gäster.

– Christian är otrolig, han har styrt upp, det är scheman, de får goodiebags. Han har fixat specialpresenter till alla gäster, säger Pernilla till Expressen.

När Expressen frågar vad kalaset kommer att kosta i slutänden så svarar Pernilla:

– Det kommer jag inte svara på men nej, det är absolut inte gratis, men när jag tycker att det blir för dyrt så får jag bara tänka så här att, ”vad fan”, jag har aldrig haft en stor fest. Jag har haft två stora fester när jag fyllt år och båda har varit överraskningsfester, vilket betyder att någon annan har betalt för kalaset så det är verkligen pay back time… nu ger jag tillbaka, säger Pernilla och är tydlig med att Christian också är med och betalar för bröllopet.

All lycka till med bröllopet Pernilla och Christian! Det kommer bli super!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev