Christina Schollin rullstolsburen – efter smärtsamma åkomman: ”ONT”

Christina Schollins karriär fick ett nytt lyft i och med hennes medverkan i reality-serien Wahlgrens värld, på Kanal 5. Den glada och hurtiga 81-åringen, som älskar när det vaknas fest, harbland annat visat att hon kan köra bil ensam i Spanien, och dansa loss en hel natt.

Men inte ens Christina klarar sig undan alla besvär. Här om dagen hände något precis innan semestern på Gotland, som gjort att Christina tvingats bli skjutsad i rullstol.

Då Christina är en öppen person som gillar att dela med sig av saker har hon lagt upp en inlägg på Instagram, där hon berättar vad som hänt.

”Nu blir det sängläge och vila här på Fårö! ???. Någon slags muskelbristning som gör att jag inte kan stödja på benet! ONT!!!!”.

Glad i rullstol

Men Christina är inte bitter, utan tar skadan med ro och låter sig inte begränsas.

”Vilken service! Jag fick åka rullstol när jag gick ombord på Gotlandsbåten som ska ta mig till Nynäshamn! ?? #gotlandsfärjan.Så tacksam för det eftersom jag har så ont i mitt ben och knappt kan gå!”

Gör gärna ett hjärta ett kommentarsfältet för att visa Christina Schollin att du önskar att hon är på bättringsvägen snart, hon är ändå 81 år. 

Exit mobile version