Christina Schollin har sålt huset – starka känslorna efter försäljningen: ”Det är underbart”

Christina Schollin. Foto: Kanal 5/Youtube

Christina Schollin. Foto: Kanal 5/Youtube

Christina Schollin har sedan ett tag tillbaka försökt att få semesterhuset sålt.

Nu ger hon ett glädjande besked om nya affären.

Christina Schollin och Hans Wahlgren hittade varandra i ungdomen och höll ihop genom vått och torrt i över 60 år. Tillsammans fick de fyra barn och senare nio barnbarn, samt ett barnbarnsbarn.

Det var i höstas som Hans Wahlgren fick sin cancerdiagnos och av läkarna fick han höra att han hade bara veckor eller månader kvar i livet.

Hans fick dock över ett halvår innan han somnade in den 10 maj, med familjen vid sin sida.

Tidigare gick Christina Schollin ut på sociala medier där hon annonserade ut sitt hus ”Casa Angel” i Spanien. Huset är beläget i Nerja, Spanien, och har varit i Christina och Hans ägo sedan 24 år tillbaka.

Fick huset sålt till slut

Försäljningen har gått lite trögt, men nu verkar det som att turen har vänt.

– Det är sålt!, konstaterar Christina Schollin för tidningen Hänt.

Det visar sig att huset såldes alldeles nyligen, men Christina vill inte kommentera slutpriset. Utgångspriset låg dock på 349 000 euro, motsvarande närmare 4 miljoner kronor.

Naturligtvis måste det ha varit tungt för Christina att ha husförsäljningen att tänka på efter att maken Hans gått bort. Men nu när det äntligen är färdigt känns det bra.

– Ja, det är underbart att det verkligen är sålt och jag ska dit ner igen snart och packa ihop mina sista saker. Så man får hem det till Sverige, säger Schollin till Hänt.

Bor inte i ”stora röda huset”

Det visar sig också att Christina inte bor kvar i det stora röda huset i Stockholms skärgård, som barnbarnet Benjamin Ingrosso skrivit en låt om.

– Nej, jag bor i lilla röda huset, som ligger på samma tomt, säger Christina som syftar på ett gästhus som finns på gården.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version