Christina Schollin ryter ifrån efter hårda orden mot familjen Wahlgren

Christina Schollin sätter ner foten – mot allt näthat.

Tv-profilen har fått nog av näthatet som riktas mot hennes familj.

– Vad är det för människor som gör sånt? Jag förstår inte, säger Christina Schollin till Aftonbladet.

Skådespelaren och tv-profilen Christina Schollin har på senare år bytt yrkesbana helt. I dag kallar hon sig själv för influencer och driver en framgångsrik blogg.

I dagens hårda klimat i sociala medier är det inte ovanligt med näthat. Christina Schollin har som tur är varit skonad från elaka kommentarer och hån. Det berättar hon i en intervju med Aftonbladet.

Christina Schollin om kritiken mot familjen

Däremot drabbas både hennes dotter Pernilla Wahlgren och barnbarn Bianca Ingrosso. Den senare valde i slutet av förra året att lägga ner sin blogg, på grund av alla hatkommentarer hon fick ta emot.

– Det är förfärligt. Jag blir fruktansvärt upprörd. Vad är det som får vissa människor att skriva så elaka saker? De behöver ju inte läsa bloggarna då. Vad är det för människor som gör sånt? Jag förstår inte, säger Christina Schollin till Aftonbladet.

Hon menar att det finns en enkel lösning för de som stör sig så mycket så de är i behov av att skriva elakheter.

– De behöver ju inte läsa bloggarna då. Vad är det för människor som gör sånt? Jag förstår inte, säger Christina Schollin.

Oroad över Bianca Ingrossos hälsa

Christina Schollin bryr sig verkligen om sin familj. Nyligen uttryckte hon sin oro över Bianca Ingrossos välmående. Ingrosso, som är aktuell med flera tv-program, har tidigare gått in i väggen på grund av allt hårt arbete.

– Som mamma, mormor och farmor bryr jag mig så himla mycket om mina barn och barnbarn. Jag ser hur mycket Bianca arbetar, hur oerhört framgångsrik hon är, hur hon driver en massa företag och hela tiden är upptagen och uppbokad. Då skulle jag vilja säga ”ta inte i så mycket, ta det lite lugnt”, sa Christina Schollin till Expressen.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Väl rutet Christina! Ingen människa ska behöva stå ut med såna hemskheter. Dela gärna om du håller med!