Christina Schollins ärliga ord – efter intervjun hos Tilde

Nyligen medverkade Christina Schollin i en intervju i TV4:s ”Efter fem” – nu bryter hon tystnaden efter samtalet med Tilde de Paula Eby.

Christina Schollin, 86, har trots att hon blivit åldersrik inte tänkt pensionera sig helt än. Fortfarande har hon flera strängar på sin lyra och är just nu aktuell med teateruppsättningen av Fanny & Alexander, som har premiär den 1 oktober.

I veckan så besökte Christina Schollin soffan i TV4:s Efter fem, där hon intervjuades av Tilde de Paula Eby. De samtalade om dels om Schollins medverkan i Fanny & Alexander, men också om tiden efter maken Hans Wahlgrens bortgång.

Det blev ett fint och innerligt samtal – och efteråt så har Christina Schollin gått ut med ett tack till Tilde efter intervjun på Instagram.

Tack kära Tilde för en fin pratstund hos dig i Efter fem på TV4 i måndags. Alltid så trevligt att träffa dig Tilde de Paula Eby Tack också till alla mina följare som har kommenterat och sagt så fina saker om intervjun”, skriver Schollin.

LÄS MER:

Var inte beredd på speciella ämnet

Under samtalet så tog Tilde upp faktumet att Christina valt att gå till ett medium för att försöka få kontakt med Hans. Christina är själv säker på att det fungerade och att hon på så sätt kunde skriva talet till Pernillas bröllop tillsammans med Hans. Hon var dock inte helt beredd på att Tilde skulle ställa frågor om det.

När Tilde tog upp att jag hade gått till medium för att få kontakt med Hans och höra vad han ville säga till Pernilla i ett tal på bröllopet var jag nog inte riktigt beredd på att vi skulle prata om detta. Jag vet ju att många har olika åsikter om hur man kan få kontakt med personer som finns i en annan dimension. Man får tro vad man vill men jag har valt att känna in närvaron av Hans i olika sammanhang. När jag skulle hålla det här talet så ville jag få med Pernillas pappas egna ord så jag uppsökte två olika medium. Min kära väninna som arbetar som medial rådgivare Lena Röstlund gav mig information som gjorde att jag på bröllopet kunde läsa upp en dikt som var Hans egna ord och som man kände igen från de tal han har hållit under sin levnad med en stor portion humor och kärlek. Det var ett fantastiskt moment för oss alla på bröllopet, inte minst för Pernilla”, skriver Christina Schollin i sitt inlägg.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev