Christina Schollins beslut med maken – efter 60 år tillsammans: ”Jag tror att vi…”

Christina Schollin, Hans Wahlgren

Christina Schollins stora beslut med maken. Henrik Montgomery/TT, Claudio Bresciani/TT

Christina Schollin och Hans Wahlgren har återvänt till sitt boende på den spanska solkusten.

Tillsammans tog de beslutet att lämna Sverige efter att de suttit i karantän.

”Nerja är fortfarande öde”, skriver Christina.

För trogna följare till Christina Schollin kommer det inte som någon nyhet att hon har ett boende på spanska solkusten i Nerja tillsammans med maken Hans Wahlgren.

Men paret har inte kunnat vara där så mycket som de velat med anledning av coronapandemin.

”Fortfarande öde”

Det är på Instagram som Christina förklarar att de inte har varit där sedan i mars, men att de nu tagit beslutet att flytta dit.

”I går tog vi oss ner till Nerja den sista dagen i Fas 1. Vi har inte varit där sedan 14:e Mars då vi blev satta i karantän. Nerja är fortfarande öde och ansiktsmask är påbjudet. Några få restauranger öppna så vi hittade en på Balcon D’Europa. Borden var placerade långt från varandra och bord och stolar desinficerades efter varje kund”, skriver tv-profilen.

Dottern Pernilla Wahlgren har kommenterat inlägget, och tycker att Sverige borde agera på ett liknande vis i kampen mot coronaviruset.

”Önskar vi hade liiite mer av det i Sverige. Här är det som om Corona inte finns…”, skriver hon.

Då svarar Christina att hon och Hans inte har några planer på att återvända till Sverige inom kort.

”Ja – jag tror att vi stannar i Nerja tills det är säkrare att komma hem till Sverige. Vi får FaceTima tills vidare”, förklarar hon.

”Vi har det skönt i alla fall”

Christina Schollin om hur det är att leva i Spanien under coronapandemin. Foto: Henrik Montgomery/TT

Spanien var tidigare mycket hårt ansatt av coronapandemin och i en tidigare intervju med Expressen har Christina förklarat hur det varit att leva där i karantän.

– Det är väldigt mycket bestämmelser, man får inte gå utanför hemmets grindar. Men vi har det skönt i alla fall, vi har en trädgård som vi kan vara i och röra oss fritt. Så vi följer de lagar och förordningar som finns och hoppas på att det här blir bra så småningom, sa hon vid tillfället till Expressen.

Men samtidigt förklarade hon att de mår bra under omständigheterna.

– Det går ingen nöd på oss. Vi har en svensk affär här som heter Hemlängtan dit man kan ringa och beställa mat och de kommer med hemkörning. Det är likadant med restaurangerna, de tar emot beställningar så man kan ringa och få färdiglagad mat. Vi håller strikt på att inte gå utanför grinden, sa hon då.

Vi hoppas att Christina och Hans får ha hälsan i behåll och att de är rädda om sig i Spanien!

Exit mobile version