Christina Schollins fina ord om Benjamins finalplats: ”Vi är så stolta”

Under torsdagen var det dags för Benjamin Ingrosso att representera Sverige i semifinalen av Eurovision song contest, endast 20 år gammal. Som stöd hade han mamma Pernilla och systern Bianca på plats i Lissabon, och hemma i tv-soffan fanns förväntansfulla mormor och morfar, som oavsett hur det skulle gå, var oerhört stolta.
– Benjamin är världens finaste kille, är några av de fina orden från mormor Christina Schollin.

Med rivaler som Alexander Rybak och andra världsstjärnor var pressen hög på 20-årige Benjamin Ingrosso under torsdagens semifinal i Lissabon. Under vägen dit har han dock haft familjens stora stöd i ryggen, det visar sig bland annat genom mormor, skådespelerskan Christina Schollins ord:
– Jag är inte alls nervös. Jag vet att han gör sitt allra bästa och att han älskar det han gör. Han ska bara gå in på scenen och njuta av att göra det han älskar, säger Schollin till Aftonbladet och får medhåll av maken.

Foto: Henrik Montgomery/TTschol

”Han har alltid varit speciell”

Att komma till semifinal tyckte familjen var mer är stort.
– Han har alltid varit speciell, gått sin egen väg och han har en talang och begåvning utöver det vanliga. Benjamin är världens finaste kille. Vi är så stolta och vi hoppas att resten av Sverige också är det. Han är en fin representant i Eurovision, säger hon.

Det visade sig att mormor Christina Schollin och resten av Wahlgren-familjen inte hade något att oroa sig över, då Benjamin sjöng sig raka vägen till finalen under torsdagskvällen.

Foto: Armando Franca

Nu skickar även vi ett stort grattis till Benjamin för finalplatsen. Tryck på Dela-knappen för att önska honom lycka till du med.