Christina Schollins insats – efter oron för barnbarnet Biancas hälsa: ”Skulle vilja säga…”

Christina Schollin är en av Sveriges mest folkkära och etablerade skådespelare med många år i branschen. Likaså hennes dotter Pernilla Wahlgren och barnbarnet Bianca Ingrosso, är hårt arbetande företagare.

I en intervju med Expressen öppnar hon upp sig om oron över deras hårda arbete, och framförallt Bianca Ingrossos hårda kamp.

– Jag vet vilken känslosam liten varelse hon är och blir väldigt oroad när jag ser att hon inte mår bra, säger hon till tidningen.

När man växer upp i en känd svensk familj kan det vara tufft. Förväntningar och förhoppningar kan vara höga både från andra men också sig själv.

I en öppenhjärtig intervju med Expressen berättar skådespelerskan Christina Schollin om hennes oro över sitt barnbarn Bianca Ingrosso, känd tv-profil, bloggare och influencer.

– Bianca har ju själv varit öppen med att hon flera gånger har gått in i väggen. Hon är en otroligt känslosam liten varelse. Jag blir ordentligt oroad när jag ser att hon inte mår bra och skulle så gärna vilja vara till hjälp.

Christina Schollin. Foto: Youtube

Försöker ge råd

Hon berättar också om hur hon försöker råda Bianca att ”ta det lite lugnt”.

– Som mamma, mormor och farmor bryr jag mig så himla mycket om mina barn och barnbarn. Jag ser hur mycket Bianca arbetar, hur oerhört framgångsrik hon är, hur hon driver en massa företag och hela tiden är upptagen och uppbokad. Då skulle jag vilja säga ”ta inte i så mycket, ta det lite lugnt”.

Men Christina Schollin berättar också om känslan att inte alltid räcka till när familjen behöver hjälp.

– Jag önskar att vi i den äldre generationen tilläts underlätta mer för de yngre, men det finns visst för de yngre inte alltid tid till det.

Fint och starkt att du berättar om detta Christina! Skicka styrkekramar till Bianca på vår Facebooksida.