Christina Schollins intima bilder – nu visar hon upp det okända förflutna: ”Vek ut mig”

Christina Schollin är en av våra mest folkkära skådespelare som sedan flera årtionden tillbaka levererat magi från scener och filmdukar.

Men under en period av sin karriär så tröttnade hon på att porträtteras på ett speciellt sätt – därför ”vek hon ut sig” i erotiska tidningen.

Christina Schollin, 86, är en av våra mest kända skådespelare genom tiderna.

Tillsammans med maken Hans Wahlgren, som tyvärr lämnade jordelivet den 10 maj 2024, hade hon en relation sedan långt tillbaka.

Paret träffades på en tebjudning när de var 19 år. Kärleken sprakade direkt och fem år senare, 1962, gifte de sig. Sedan dess har kärleken bara blomstrat och som resultat har de fått fyra barn som i sin tur gett dem nio barnbarn och även ett barnbarnsbarn.

Inom skådespeleriet debuterade Schollin redan 1956 i filmen ”Swing it, fröken” tillsammans med bland andra Alice Babs. Resten är som det brukar heta – historia.

Under sin karriär har Christina Schollin spelat i mängder av kända verk och hon har dessutom tackat nej till att spela mot självaste Elvis Presley.

Christina Schollins utvik

Under toppen av sin karriär så fick hon inte sällan spela den snälla, vackra, blonda kvinnan – vilket var ett fack som hon inte ville hamna i.

– Jo, vet du, ett tag blev jag så trött på att framstå som präktig att jag vek ut mig i FIB Aktuellt, säger Schollin i en intervju med DN och fortsätter:

– Det blev ju ramaskri. Men det var absolut inte nakenbilder, det var lättklätt. Sensuella bilder. Och det lustiga är att Pernilla gjorde samma sak i Café många år senare. Och när vi bläddrat i tidningarna upptäckte vi att vi står i samma pose och har samma leende. Vi är så lika, det är inte klokt.

Christina Schollins blogg har hon gjort ett inlägg med bilder där hon poserar för tidningen FIB Aktuellt. På bilder syns hon naken under en genomskinlig tröja och nattlinne.

”Sorry grabbar – mer än så här avslöjade jag inte!”, skrev Christina i sin blogg.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev