Foto: Kanal 5/Youtube

Christina Schollins livsändring – starka insikten efter alla år: ”Nu har jag tröttnat”

Det var dags för en förändring.
Christina Schollin sätter nu ner foten.
Den prisade skådespelaren visar upp sin livsändring.

Dramatenstjärnan Christina Schollin, 83, är en av landets många rutinerade skådespelare. Den imponerande meritlistan innefattar såväl roller på Dramaten, privatteatrar och på film och i tv-serier.

1982 medverkade hon i Bergmanklassikern ”Fanny och Alexander” och redan 1965 hade hon rollen som Anna i filmen ”Käre John”, vilken var Oscarsnominerad inom kategorin bästa utländska film.

Dessutom hade hon framträdande roller i tittarsuccéer i SVT på både 1980- och 1990-talet i form av såpaklassikerna ”Varuhuset” och ”Tre kronor”.

På senare år har hon framför allt varit högaktuell i familjeprogramserien ”Wahlgrens värld” på Kanal 5, där dottern Pernilla Wahlgren och barnbarnet Bianca Ingrosso också varit stora tittarmagneter.

Christina Schollin i ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5/Youtube

Christina är gift med maken Hans Wahlgren sedan 1962. De träffades några år innan dess när de var bjudna på te hos Christinas kusin.

– Vi var ju teaterelever båda två, vi hade ett fruktansvärt teaterintresse, så vi pratade mycket teater. Alla gick hem, men vi blev kvar där. Vi kysstes emellanåt också, sade Hans Wahlgren när paret medverkade i TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” häromåret, uppger Expressen.

– Vi fann varandra direkt. Allt var så enkelt och naturligt. Där var han, mannen jag skulle tillbringa resten av livet med, sade Christina Schollin i programmet.

Christina Schollins livsändring – efter alla år

Även i sociala medier är Christina Schollin öppen med sin stora kärlek till Hans. Hon skriver ofta och hjärtligt om deras liv tillsammans.

Men hon är även öppenhjärtig när hon delar med sig av andra personliga saker i livet. Såsom häromdagen när Schollin förklarade att hon hade fått nog – av sin frisyr.

– Nej – nu har jag tröttnat på mitt långa hår!!! Jag har inte haft långt sedan 80-talet, skrev Schollin på Instagram och förklarade för sina över 95 000 följare att hon nästkommande dag skulle klippa sig på en salong i Gustavsberg.

Så här såg Christina ut före klippningen:

Och så här (bilden nedan) ser hon nu ut efteråt:

– Nu är det klippt! skriver Christina och tackar sin frisör Moa på Instagram.

– Jag är jättenöjd, faktiskt! säger hon.

I kommentarsfältet hyllas nu skådespelaren efter förvandlingen.

”Jättefint Christina! Du är en skönhet!”, skriver en följare i kommentarsfältet till Schollins inlägg.

”Sååå FINT det blev men allt klär ju en skönhet”, skriver en annan.

”Wow vilken skillnad”, skriver en tredje.

”Wahlgrens värld” sänds torsdagar 20.00 i Kanal 5.

Härligt, Christina! Att göra en förändring i vardagen på utsidan kan göra mycket!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida du också!