Christina Schollins nya bild med Pernilla väcker starka reaktioner – nu ser alla samma sak

Allsång på Skansen tog slut för säsongen häromdagen med pompa och ståt.

Det har med andra ord varit en hektisk sommar för programledaren Pernilla Wahlgren, som nu får unna sig lite välförtjänt ledighet.

Ledigheten inleddes ute hos mamma Christina Schollin utanför Stockholm, där duon hade en riktig mysdag och nu hyllas Christina för bilderna på sig och sin dotter.

Pernilla Wahlgren avslöjade under tisdagens allsångsfinal att hon fortsätter som programledare även under nästa år, vilket fick såväl publik som tv-tittare att jubla då Pernilla varit väldigt populär.

Hektisk sommar

Efter att ha sänt Allsång på Skansen under hela sommaren, åtta raka tisdagar för att vara exakt, får nu Pernilla Wahlgren lite välförtjänt ledighet.

Sedan stundar bröllop med Christian Bauer i september.

Men innan det valde Pernilla att åka ut till sin mamma Christina Schollin för lite avkoppling.

”Underbar dag!”

På Instagram delar mamma Christina med sig av fina bilder på sig själv och Pernilla.

”Vilken underbar mor och dotter dag vi fick Pernilla och jag när hon dagen efter avslutningen av allsången på Skansen kom ut för att koppla av och ha en mysdag på Björkhaga. När hon kröp upp i soffan och lade huvudet i mitt knä då kände hon att det var såna här dagar som hon behöver. Att kunna landa och bara stressa av i lugn och harmoni. När vi sedan provade hattar inför det stundande bröllopet hade vi så kul. Dagen avslutades med enmåltid på bistron i Gustavsberg. En ljuvlig dag med min älskade dotter,” skriver Christina.

Så underbart med kvalitetstid!