Christina Schollins okända ingrepp – därför lade hon sig under kniven: ”Opererade mina…”

Skönhetsingrepp av olika slag är inget ovanligt i kändiskretsar och familjen Wahlgren är inte annorlunda.

Nu avslöjar Christina Schollin att även hon lagt sig under kniven en gång.

Att göra skönhetsingrepp är inget som är direkt nytt på tapeten. Det är inte minst Hollywood-kändisarna som ständigt gått i bräschen för att förändra och föryngra sitt utseende.

Och om en trend uppstår i Hollywood så är det i regel bara en tidsfråga innan det sprids till resten av världen också. Nuförtiden är det vardagsmat att folk exempelvis låter injicera sig med botox och fillers.

I familjen Wahlgren är det flera som låtit göra skönhetsingrepp av olika slag. Pernilla har bland annat varit öppen med att hon tagit botoxbehandlingar och gjort ett särskilt ansiktslyft. Bianca har även hon låtit göra bland annat fillers och förstorat brösten. Även Emilio Ingrosso har varit öppen med att han gjort hårtransplantationer.

Christina Schollins ingrepp

Nyligen har Christina Schollin gått ut i Dagens Nyheter med att även hon lät göra ett ingrepp under 80-talet. Hon är dock noga med att poängtera att hon aldrig gjort ingrepp för att föryngra sitt utseende, det ingrepp som hon gjorde var av mer praktisk nytta.

– En enda sak har jag gjort, det var i 50-årsåldern när jag opererade mina ögonlock, för de stängde min blick. Och det var inte bra för yrkets skull. Men jag ville ha mina skrattrynkor kvar, och aldrig att jag skulle låta någon sätta kniven i mig eller att jag skulle använda botox, säger Schollin till DN.

Att operera ögonlocken så att de inte ska stänga blicken är vanligt. Speciellt bra är det för skådespelare vars blick är av yttersta vikt. Flera Hollywood-kändisar har genomgått samma ingrepp, däribland George Clooney, Cameron Diaz och Renee Zellweger.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev