Christina Schollins okända skönhetsoperation – nu bryter stjärnan tystnaden om ingreppet: ”Alltid varit mån om…

Christina Schollin är ett välkänt ansikte för det svenska folket och har både framgångsrika barn och barnbarn inom underhållningsbranschen.

Underhållningsbranschen är väldigt utseendefixerad och det är inte ovanligt att kändisar lägger sig under kniven för att se bättre ut.

Nu talar Christina Schollin ut som sin hemliga skönhetsoperation.

Christina Schollin har återgått till teaterscenen efter maken Hans bortgång tidigare i våras. Det som var en stor sorg har nu blivit vardag.

”Lära mig att leva”

– Vi valde varandra när vi var 19 år. Nu försöker jag lära mig att leva ett nytt liv. Ensam, säger Christina i en intervju med Dagens Nyheter enligt Svensk Dam.

Idag bor Christina kvar i ett hus på Lagnö där hon simmar och läser böcker om dagarna.

I intervjun talar Christina även ut om sitt utseende och att åldras.

Talar ut om operationen

Många skådespelare väljer att skönhetsoperera sig, men det är ingenting för Christina Schollin.

– Nej, det har jag inte! Det är många som tror det. Men jag har varit väldigt mån om att vårda mitt ansikte med bra preparat. En enda sak har jag gjort, det var i 50-årsåldern när jag opererade mina ögonlock, för de stängde min blick. Och det var inte bra för yrkets skull. Men jag ville ha mina skrattrynkor kvar, och aldrig att jag skulle låta någon sätta kniven i mig eller att jag skulle använda botox, säger hon till Dagens Nyheter.

Så starkt gjort!

Exit mobile version