Christina Schollins starka åsikter om Pernillas brudklänning – nu bryter hon tystnaden: ”Det är en…”

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer att på nytt säga ja till varandra – denna gång under ett storslaget bröllop i Spanien.

Så går mamma Christina Schollins tankar kring Pernillas bröllopsklänning.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har sedan några år tillbaka varit ett av Sveriges hetaste kändispar.

Drygt ett år efter att de förlovat sig framför kamerorna i Wahlgrens värld så beslutade de sig för att knyta sina säckar ihop och gifte sig i början av december i Lidingö kyrka.

Tanken var dock att bröllopet skulle äga rum denna höst, men då det under förra hösten blev känt att Pernillas pappa Hans Wahlgren drabbats av cancer så beslutade sig paret för att gifta sig under en mindre ceremoni tillsammans med närmaste familjen.

Men då det senaste bröllopet blev ett mindre sådant utan någon större fest för vänner så planerar Pernilla och Christian att gifta sig igen, men denna gång med en storslagen fest.

Beslutet kring bröllopsklänningen

Bröllopet kommer att äga rum i Marbella, Spanien, och mängder av både familj och vänner står på gästlistan. Och till bröllopet så har både Pernilla och Christian haft fullt upp med att planera. I podcasten ”Wahlgren & Wistam” så har Pernilla och Sofia Wistam tidigare pratat om det svåra beslutet att välja bröllopsklänning.

– Det var roligt när vi var och provade brudtärneklänningar och Bianca var med. Så klart var hon sjukt vacker i alla kläder. Men när hon fick se din bröllopsklänning och bara ”nej, men det där kan du inte ha på dig! Det är alldeles för mycket. Det är blommigt och spets hit och dit”. Hon gillade inte klänningen!, sa Sofia då enligt tidningen Hänt.

Pernilla påpekade då att hon ännu inte hade bestämt sig för vilken klänning som hon skulle välja.

Christina Schollin om Pernillas val

När Hänt fick ett samtal med Christina Schollin under Kristallengalan så avslöjade hon att Pernilla nu har bestämt sig för vilken brudklänning hon ska ha.

– Ja, jag har sett den. Nej, men alltså, det är en dröm. Det är en dröm!, säger Schollin.

Hon tror också att Bianca säkert är nöjd med Pernillas klänning. Vidare så berättar Christina även att hon kommer att hålla tal på bröllopet, vilket hon ser fram emot.

Hoppas verkligen att det blir ett superlyckat bröllop!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev