Christine Meltzers dotter fick svenska folket att gråta efter sitt magiska uppträdande – det här gör hon idag

Foto: Instagram

Svenska programledaren och skådespelaren Christine Meltzer har varit programledare för ett antal olika produktioner och har bland annat blivit utsedd till Sveriges roligaste kvinna för sina insatser i komik och skådespel.

Nu går Christines dotter Ida-Lova i mammans fotspår och tar ett kliv ut i rampljuset, skriver Femina.

Christine Meltzer är en av landets mest folkkära profiler och har en gedigen karriär med flera program och roller som den svenska publiken fullkomligt älskar.

Tillsammans med Petet Magnusson och David Hellenius gjorde hon den framgångsrika sketchserien Hey Baberiba och blev känd för sina immitationer av svenska kändisar som drottning Silvia och Pernilla Wahlgren.

Hon har även gjort en rad roller i olika filmer och serier som exempelvis Sommaren med släkten, Sommaren med Göran, Lasse-Majas detektivbyrå och nu senast som Frida i Udda veckor.

Årets kvinnliga programledare

För sina insatser i tv-rutan har hon hyllats flera gånger och blivit utsedd till både Sveriges roligaste kvinna för sina insatser i komik och skådespel och årets kvinnliga programledare 2015.

Ja det är helt enkelt få som inte har en relation till denna stjärna. Och nu har hon en dotter som är på väg ut i rampljuset.

Meltzer fick bröstcancer 2012 och trots att hon friskförklarades 2017 satte sjukdomsperioden spår i familjen.

2017 uppträdde dottern Ida-Lova, endast 13 år gammal, med Kents låt Utan dina andetag på Svenska hjältar-galan. En låt hon sjöng för att hylla en person som vigt sitt liv åt att hjälpa cancerdrabbade familjer.

Vid det ögonblicket var det inte ett öga torrt i publiken och folk var eniga. Den där flickan har talang som heter duga.

Satsar på en musikkarriär

Nu har Ida-Lova hunnit fylla 17 år och satsar på en karriär inom musik.

Ida-Lova släppte två låtar till efter det, en 2019 och en 2020. Nyligen släppte hon sin egna tredje singel, Vi äger hela världen.

Och redan nu hyllas hon av tv-stjärnorna. I kommentarsfältet på Instagram kommenterar Daniel Helenius med smileys med hjärtögon.

Och inte nog med att hon följer sin mammas fotspår ut i rampljuset, de två är också otroligt lika. Håller du med?

Exit mobile version