Ciara Zelmerlöws känslosamma ord om graviditeten – stora oron efter missfallen: ”Förlamad av rädsla”

Måns Zelmerlöw är en av våra mest folkkära och älskade svenska artister.

Han har under åren som gått fått en självklar del i folkets hjärta och bjudit på underbar underhållning.

Måns fina och kärleksfulla relation till sin familj är bara ytterligare en anledning att tycka om honom.

Nu väntar han och partnern Ciara sitt tredje barn, men det har varit allt annat än lätt.

– Konstanta kampen mellan att vara överväldigad av lycka i att få vara här igen, och att vara förlamad av rädsla, skriver Ciara själv på sin Instagram.

Ciara och Måns Zelmerlöw är definitivt ett av de par som svenska folket älskar att följa, och det är inte så konstigt.

De har båda en enorm värme, öppenhet och i allmänhetens ögon är de både kärleksfulla och härliga individer.

Paret är minst sagt turturduvor och just nu väntar de sitt andra gemensamma barn, och Ciaras tredje.

Men vägen har varit väldigt tuff för paret och Ciara som flera gånger innan drabbats av missfall öppnar nu upp sig om den stora rädsla hon känner.

Ciara Zelmerlöw gravid

I en intervju med Mama berättade Ciara för en tid sedan om känslorna kring graviditeten och de missfall hon tidigare drabbats av.

– Vi hade 3 missfall i följd, 2 av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Förhoppningsvis har det gjort oss starkare, och jag hoppas att vara öppen om våra erfarenheter kan hjälpa andra i en liknande sits att känna att de inte är ensamma. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag, berättade hon då.

Måns Zelmerlöw, Ciara Zelmerlöw
Foto: TV4

Nu öppnar hon även upp sig om sina tankar på Instagram.

”Graviditet efter flera missfall. Vilken underbar och skrämmande tid. Den konstanta kampen mellan att vara överväldigad av lycka i att få vara här igen, och att vara förlamad av rädsla”, skriver Ciara och fortsätter:

”Jag har en rejäl mental blockering gällande det här barnet. Jag kan inte för en sekund tro på att jag kommer ha turen att få ta med någon hem. Att jag själv kommer leva för att se den dagen. Att det här ska sluta så som jag alltid drömt om, efter allt jag gått igenom”

Ciara Zelmerlöw till hjälpa andra

Hon förklarar att hon att det är viktigt att vara ärlig och öppen gällande dessa saker. Inte bara för sin egen skull utan även för andra som går igenom samma sak.

” Jag delar det här för dem som kanske har varit här eller också lever genom det här just nu. Du är så inte ensam”, skriver hon.

Ciara förklarar för Mama att hon försöker ta en dag i taget och prata sig ur negativa tankar. Hon har även den här gången bestämt sig för att ta medicin mot ångest vilket har hjälpt.

– Jag tar faktiskt medicin mot min ångest, vilket verkligen har hjälpt mig den här gången, säger hon till Mama.

Hennes öppenhet och ärliga ord är verkligen beundransvärda och så viktiga. Vi önskar er all lycka till och skickar all styrka till er!