Därför bor Rolf Lassgård med fästmön i ett fritidshus – ärliga orden om ekonomiska situationen: ”Jag lever enkelt”

Rolf Lassgård bor sedan ett tag tillbaka i en sommarstuga i Skåne där han trivs bra i den enklare tillvaron.

Ekonomin är inget som stjärnan bryr sig om.

Rolf Lassgård, 69, skilde sig från exfrun Birgitta Lassgård, 70, år 2020. De hade då varit gifta i 38 år. Tillsammans har de barnen Ida Lassgård, 41, Hanne Lassgård, 37, och Anton Lassgård, 31.

Efter att Rolf skilt sig från Birgitta så flyttade han in i deras fritidshus på Österlen i Skåne, vilket är en plats som han valt att stanna på.

Under de senaste åren så har Rolf rustat huset och mycket har han gjort själv. Det tycks inte gå någon nöd på honom, vilket inte är så konstigt med hans många framgångar inom skådespeleriet genom åren.

– Jag träffar mina vänner var och när jag önskar. Jag har det tämligen bekymmersfritt rent ekonomiskt, sa Rolf tidigare till Expressen.

Flyttat in med Beatrice

På senare tid har Rolf Lassgård dessutom träffat kärleken på nytt i Beatrice, med vilken han har förlovat sig. Nu har även Beatrice flyttat in i Rolfs sommarhus.

– Jag trivs bra. Jag bor väldigt enkelt nu i mitt lilla sommarhus. Det är mycket som kan bli bättre, men jag trivs i det enkla just nu, säger Rolf till Hänt.

På frågan om vilket betyg han skulle sätta på sin ekonomiska situation i skalan ett till fem svarar Rolf:

– Tre, ja, och det har bara att göra med att jag inte bryr mig så mycket om det. Jag lever enkelt och jag har aldrig jagat pengar, så det är inte därför jag säger tre. Egentligen skulle jag säga fem då. Men det är inte för att jag har en jävla massa pengar utan för att det är bra som det är.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev