Därför har Benjamin Ingrosso försvunnit från ”Wahlgrens värld”

Benjamin Ingrosso har synts allt mindre i reality-tv-programmet ”Wahlgrens värld”, som handlar om hans familjemedlemmar.

Nu berättar han i ”Fördomspodden” om beslutet.

Artisten Benjamin Ingrosso, 21, satsar stort på musiken.

Han är just nu ute på turné med vännen och kollegan Felix Sandman, efter att ha släppt sitt nya album tidigare i höst.

Men observanta tv-tittare har samtidigt kunnat se att Benjamin, som vann Melodifestivalen 2018 med låten ”Dance You Off”, varit med allt mindre i tv-programmet ”Wahlgrens värld” på Kanal 5. I reality-serien är mamma Pernilla Wahlgren och systern Bianca Wahlgren Ingrosso stora stjärnor, medan Benjamin varit med då och då.

I en ny intervju med ”Fördomspodden” får Benjamin svara på ett påstående – om han tycker att tv framställer honom som ”oupplyst och världsfrånvänd”. Då svarar Benjamin:

– Den bilden har de nog absolut gett lite väl i det programmet och det är väl därför också som jag inte känner att jag vill vara med så mycket. Just för att man vet aldrig hur de klipper och så där, säger Benjamin Ingrosso i ”Fördomspodden”, skriver Aftonbladet.

Äntligen är det dags! 👏😍 Nu är Wahlgrens värld tillbaka.. <3Premiär nu kl 21.00 på Kanal 5. [ Säsong 4 ]

Posted by Wahlgrens Värld on Thursday, August 23, 2018

Han avslöjar också att han nog egentligen inte ville bli filmad vissa gånger i tv-serien.

– Just varför jag har framställts så där i vissa scener kan vara för att jag i grund och botten inte ville bli filmad alls, fast nu var de hemma och då är jag irriterad från första stund att de ens filmar. Sen när man väl är i stunden så tänker man inte på att massa folk kommer titta på det, säger han i podden.

Han får också förklara varför han tror att folk kan ha fått intrycket att han är sur, när man ser på tv-serien.

– Sen när man väl har höjt rösten så blir man sur för att man höjde rösten och så kommer man på och blir ännu mer lack och drar därifrån. Då ser jag ut som den där bortskämda tonåringen som blir sur för allt.

Vad tycker du om Wahlgrens värld och tv? Skriv gärna en kommentar!

Foto ovan: Wikimedia commons/Facebook Wahlgrens Värld

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/N0NfxLnfDFxUIOHGV-uCcNTK8tYMvy1STiL67CHg-q7aVYf8pC9772uJz1C_SWph?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”3:4″ /]