Därför har Filip Lamprecht flyttat ifrån Linn – beslutet i relationen: ”Än så länge…”

Ett av landets hetaste kändispar – Filip Lamprecht och Linn Hegdal – har flyttat isär från varandra.

Så lyder anledningen till beslutet.

Filip Lamprecht är Kristin Kaspersens äldsta son och senast är han aktuell i ”Sveriges mästerkock – VIP”. Tillsammans med dansösen Linn Hegdal utgör de ett av nöjeslivets mest omtalade par.

Filip och Linn träffades redan 2021 när de dansade i Let’s dance. Båda hade då relationer på varsitt håll, men det dröjde inte länge förens de gjorde slut med sina partners.

Sedan Let’s dance så har Filip och Linn umgåtts och det har spekulerats länge om huruvida de är ett par eller inte.

Men för ett tag sedan så avslöjade de att de var ett par, faktiskt sedan ett helt år tillbaka. Dock har de hållit relation ganska hemlig.

Den 26 januari i år firade de ett år tillsammans.

Nyligen firade Filip sin 27-årsdag tillsammans med familjen på Maldiverna. Men Linn syns inte till på semesterbilderna som delats i sociala medier.

Blivit särbos

I en intervju med tidningen Hänt så visar det sig att Filip och Linn dessutom har bott ihop, vilket de också hållit hemligt för offentligheten. Dock har de sedan en tid tillbaka flyttat isär. Det verkar däremot inte innebära att kärleken är över för det.

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt. Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space, säger Filip Lamprecht till Hänt.

Det var tidigare i år som Filip flyttade in i sin nya lägenhet, som Linn varit med och inrett.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev