Sanningen om Melinda Jacob och Martin E-Type Eriksons uppehåll

Därför har Melinda Jacobs och E-Type inte synts ihop på länge – sanningen bakom uppehållet

Kärleksparet Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson syns ofta ihop på bilder på sociala medier och deras bilder visar hur deras vardag och familjeliv i Vadstena ser ut.

Men de senaste veckorna har bilderna uteblivit och följarna har undrat: ”Var har paret tagit vägen?”.

Nu kommer förklaringen till Melindas och E-Types uppehåll.

I april 2022 bekräftade författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 39, och artisten och krögaren Martin E-Type Erikson, 58, att de var ett par.

Till allas stora förvåning hade de två, utåt sett, väldigt olika individerna hittat varandra.

Men kärleken är underbar! Och deras liv ihop har varit som en sanndröm hittills.

I januari i år blev Melinda och E-Type föräldrar till en liten dotter, Izadora. Det har alltid varit Martin Eriksons största dröm i livet att få bli pappa – och nu äntligen slog drömmen in.

Martin E-type Eriksson, Melinda Jacobs
Foto: TV4

Dessutom har den populäre eurodisco-/metalsångaren sålt sitt hus i Stockholm för att flytta in med Melinda Jacobs och hennes barn i ett nyinköpt hus i Vadstena, en bit utanför Linköping i Östergötland.

Läs mer: Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksons nya bebisbild väcker känslor – detaljen i bilden får alla på fall: ”Men jösses”

Har varit spårlöst försvunna i flera veckor

Den som är intresserad av att veta vad som händer i familjens vardagsliv behöver sällan leta särskilt länge för att få uppdateringar.

Melinda Jacobs är nämligen duktig på att publicera bilder på Instagram. Näst intill varenda dag, åtminstone flera gånger i veckan, lägger hon ut bilder på barnen, på jobbet, på huset, från resor och semestrar och på sin fästman.

Men de senaste två veckorna har det varit radioskugga från flerabarnsmamman. Varken hon eller E-Type har synts till – och följarna undrar helt enkelt var de håller hus.

Under onsdagen kom så svaret på gåtan.

I ett nytt inlägg på Instagram skriver Melinda Jacobs att hon och E-Type har haft sitt sista planeringsmöte med Vadstena Klosterhotel och SPA inför deras bröllop som ska äga rum till helgen.

Sista planeringsmötet med Klosterhotelet. Om tre dagar är det bröllop. Jodå… lite pirrigt är det allt”, skriver hon till bilden som föreställer henne själv, Martin och dottern Izadora.

STOCKHOLM 20220301 Melinda Jacobs, familjehemsmamma till "Lilla hjärtat" i riksdagen i samband med en pressträff om utredningen av förutsättningarna för att införa barnets bästa som ett självständigt rekvisit vid prövning av upphörande av vård i familjehem enligt LVU. Foto: Fredrik Persson / TT
Foto: Fredrik Persson/TT

Paret har alltså haft på tok för mycket att göra den sista tiden för att de ska hinna visa upp för sina följare vad som händer och sker just nu.

Läs mer: Melinda Jacobs beslut för bröllopet med E-type – nya bilderna väcker starka reaktioner: ”Helt otroligt”

Över 200 gäster är inbjudna

I sin egen podcast Familjärt som hon har tillsammans med John Valencia och Johan Larsson har Melinda redan berättat att det kommer att bli ett storslaget bröllop hemma i Vadstena.

– Det blir stort, det blir väldigt stort, har hon sagt.

Cirka 200 väntas närvara på bröllopsfesten. Det lär alltså bli fullt ös.

Följarna har i kommentarsfältet lyckönskat brudparet inför den stora dagen.

Så himla roligt för er Melinda och Martin! Stort lycka till med bröllopet och ett stort grattis önskar vi er.

Störst av allt är kärleken.