Foto: TT/Facebook

Därför hyllas Louise Hoffsten stort – visar upp nya coola sommarstilen: ”Romantiskt och spännande”

Louise Hoffsten hyllas stort.
Artistens coola sommarstil får fansen att jubla högt.
”Romantiskt och spännande”, skriver en av stjärnans följare i en kommentar.

Louise Hoffsten är en av våra mest älskade artister och efter att ha varit med i ”Så mycket bättre” för fyra år sedan fick allt fler upp ögonen för hennes fantastiska röst och artisteri.

Vem minns inte hennes kaxiga tolkning av Charlotte Perrellis ”Addicted”, eller när Albin Lee Meldau tolkade hennes ”Spela min favoritvals”?

– Jag brukar ha käpp, för att det är bekvämt, men för dig ska jag stå upp, sa Hoffsten, som lider av sjukdomen MS, i programmet.

Artisten är ständigt aktuell med sin musik. I början av året kom hennes senaste fullängdare ”Crossing the Border” – ett album som hyllats av recensenter och som tillkom efter en lång coronapandemi.

VISBY 20180610 Louise Hoffsten då deltagarna i årets omgång av "Så Mycket bättre" anländer till Gotland för inspelning. Foto: Karl Melander / TT
VISBY 20180610 Louise Hoffsten då deltagarna i årets omgång av ”Så Mycket bättre” anländer till Gotland för inspelning. Foto: Karl Melander / TT

– Det har varit en händelserik tid i hela världen. Omöjligt att inte ha påverkats av det. Vem kan blunda när det är kris i världen? En pandemi som ställer allt på ända. Onda krafter överallt i världen. Det är då man behöver musik att hämta kraft ifrån. Det är då man längtar till Memphis. När man inte kan vara ute och spela eller resa får man trösta sig med munspelet i ett hörn någonstans. Det kommer aldrig bli som vanligt igen. Det är lika bra att acceptera det som är nu. Om du vågar crossing the border”, skrev Hoffsten .

Hon har sedan dess turnerat under stora delar av våren, och är även i sommar aktuell med flera spelningar runtom i landet.

LÄS MER: Louise Hoffstens kamp mot sjukdomen – stjärnan tvingas förändra livet efter nya bakslaget

Men sommaren bjuder också på andra festliga tillfällen. Som tidigare i veckan när Hoffsten berättade i sociala medier att hon skulle fira en student.

– På väg till studentfest, skrev Hoffsten till ett foto på sig själv, iklädd en vacker, ljus sommarklänning och en cool röd hatt.

På väg till studentfest

Posted by Louise Hoffsten on Thursday, June 9, 2022

Bluesdrottningens sommarstil hyllas nu stort av fansen. Över tio tusen följare har hittills tryckt på gilla-knappen och hundratals fans har valt att kommentera bilden med glada tillrop.

”Lika fin som alltid… nej! Ännu finare! Ha en riktigt härlig sommar!”, skriver en följare i en kommentar till Hoffstens inlägg.-

”Vackra kvinna”, skriver en annan.

”Louise, din musik har jag älskat jättelänge. Och du är såå cool”, skriver en tredje.

Flera fans menar att Hoffstens färgglada hatt är ett extra härligt inslag.

”Vad fin du är på kortet och den röda hatten passar perfekt”, skriver en följare.

”Romantiskt och spännande snyggt”, skriver en annan följare.

”Wow sicken tuffing och snygging”, skriver en tredje.

LÄS MER: Louise Hoffstens plötsliga besked om ”Så mycket bättre” – fyra år efter succén

Nu passar vi på att hylla Louise Hoffsten, Sveriges bluesdrottning! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!