Därför lämnar Elisa Lindström landet – beslutet med kända kollegorna: ”Betyder jättemycket”

Loading the player...

Under hösten har vi fått följa Elisa Lindström då hon utmanade sig själv rejält i programmet ”Kompani Svan” på Discovery+.

En upplevelse som var tuff, men som hon idag är mycket tacksam över.

Nu berättar Elisa att hon knöt starka band till de andra deltagarna, och att det till och med finns planer på att lämna landet tillsammans för en semester.

– Det är viktigt att man håller kvar för vi upplevde något speciellt tillsammans, säger hon till Hänt.  

Den folkkära artisten Elisa Lindström var en av de som tog sig an uppdraget att mönstra under ledning av ingen mindre än Gunde Svan.

Tillsammans med 12 andra kända svenska profiler har vi under hösten fått se henne kämpa, svettas och gå helhjärtat in för den tuffa träningen.

Hon tog sig ända fram till finalen och gjorde hela resan med bravur.

”En speciell plats i mitt hjärta”

I efterhand skrev Elisa på sin Instagram hur tacksam hon var över hela upplevelsen.

”Jag var väldigt berörd efteråt och alla starka, vackra (och svinläskiga och tuffa!) minnen kom tillbaka. Är så oerhört TACKSAM för denna upplevelse – styrkan, modet, lugnet, tron på mig själv (och andra) och alla fina vänner jag fått. Ett extra tack och stor eloge till min stridskamrat – fina Victoria Eklund. Vilken resa du gjort!

Utan dig hade jag aldrig orkat ta mig till toppen. Det var så fint att påminnas om den kämparglöden och glädjen vi hade tillsammans under finalen. Hur vi fick varandra att växa. Så vackert att få vara vid din sida under en liten men intensiv tid. Du och våra minnen kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Så sant det du sa i slutet av programmet ”Att man bara behöver acceptera smärtan och fortsätta gå ändå” – det är livet.”

Elisa Lindström
Foto: Maja Suslin/TT

Och faktum är att relationerna till de andra deltagarna är något som Elisa håller hårt i än idag.

Planerat en resa tillsammans

I en intervju med Hänt förklarar hon att fyra av tjejerna: Elisa, Josephine Qvist, Victoria Eklund och Joy M’Batha, har planerat en resa tillsammans.

– Det är viktigt att man håller kvar för vi upplevde något speciellt tillsammans så det ska bli kul att påminnas om det och peppa varandra i det. Där har vi upplevt något som är svårt att förklara för de som inte varit med. Så det känns jätteskönt att vi har varandra i det, berättar hon för tidningen.

Eftersom två av dem bor i Marbella, Spanien, är planen att de ska mötas där.

Glad över nyfunna vännerna

Elisa ser tillbaks på sin tid i ”Kompani Svan” med stor glädje över de fina vänskapsband som bildades där.

– Det betyder jättemycket och berikande att ha vänner som är lite i samma bransch. Nu är de influencers men Joy är artist och det vi alla har gemensamt är att vi lever offentligt liksom. Så det känns givande och just att man har utsatts för något gemensamt där vi har samtidigt allihopa blottat vårt innersta för varandra. Det blir ett väldigt starkt band i det. Det känns som att vi genuint peppar varandra till att leva autentiskt och ge varandra styrka på riktigt. Vi vill verkligen varandra väl, säger hon till Hänt.

Marbellaresan som tjejerna planerat tillsammans är inte bokad än, men de har bestämt att det ska bli av under 2023.

Så himla fint att ni stöttar varandra än idag, vi önskar er allt gott!