Därför stoppas Robin Bengtsson och Sigrid i Let’s Dance: ”Man ska inte ljuga…”

Artisten och Melodifestivalen-stjärnan Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är två av de som lyckats hålla sig kvar i den konkurrensfyllda säsongen av Let’s Dance. Men vägen till dagens fredagsfinal har varit allt annat än spikrak. Paret har berättat att Robin haft stora problem med att lära sig veckans dans – chacha, och att produktionen stoppade deras idé inför kvällens nummer.

 

Artisten Robin Bengtsson har vid flera tillfällen uttryckt sin icke-entusiasm för veckans dansform, som han haft svårigheter med att bemästra då han själv upplever att hans ben inte hänger med.

– Man ska inte ljuga, vi ligger efter den här veckan. Men jag tror att både du och jag är sådana att när det verkligen gäller då sätter man det. Vi tänker inte åka ut, säger Robins dansparter Sigrid Bernson till tidningen Hänt.

Robin Bengtsson
Foto: Pontus Lundahl/TT

Robin och Sigrids idé stoppades av TV4

För att få Robin att ändå se fram emot kvällens dansnummer föreslog hon att Robin skulle åka in på en motorcykel, men detta sa produktionen nej till, både på grund av brandrisken, och det faktum att det är avancerat att köra en sådan på dansgolvet. Dock är det möjligt att den får stå stilla på plats.

Robin Bengtsson hoppas dock på att få upp sin dansparter på motorcykeln.

– Men hon vill inte. Så då hoppar jag av hojen, vi dansar lite cha-cha, så får vi se om hon hoppar på motorcykeln i slutet eller inte, säger han till Hänt.