Därför tvingas Anders Bagge skjuta upp bröllopsresan – i flera månader

I lördags gifte sig Anders Bagge med kärleken Johanna Lind, efter en lång tids planering och förberedelser. Men vägen till altaret har inte varit helt rak, bland annat så bröt Anders Bagge benet mitt i planeringen, vilket gjorde att han inte kunde träna på bröllopsvalsen. Och ett tag såg det ut som att han inte skulle kunna gå till altaret.

Nu har ännu ett hinder dykt upp. Anders Bagge kommer nämligen inte kunna ha smekmånad med sin Johanna förrän om flera månader, det skriver Expressen.

Att åka på bröllopsresa eller ha någon form av smekmånad på tu man hand efter bröllopet är tradition, men nygifta Anders Bagge får vänta. Den folkkäre idoldomaren och djurvännen friade till Johanna på Vadstena Klosterhotell i november 2017, och sedan dess har paret längtat efter att bli ett.

Därför blir det ingen smekmånad för Anders Bagge

I söndags gifte de sig i Eric Ericsonhallen i Stockholm, och efter det var det tänkt att paret skulle åka på en bröllopsresa för att fira, men något sådant blir inte av. Anledningen är att Anders Bagge har fullt upp med inspelningarna av Idol hela hösten, då alla fredagsfinaler kommer att vara direktsända.

Foto: NORA LOREK / TT

”Då skulle vi kunna ta det”

Kärleksparet kommer dock att åka på en resa, när Idol-säsongen är över.
– Vi har bestämt att efter Idol-avslutet, antingen över jul eller i början av januari, då skulle vi kunna ta det, säger han till Expressen.

Våran fina präst Ulla Sjöström, är så lycklig ❤❤❤❤❤ @johannalindjlc

A post shared by Anders Bagge (@andersbagge1) on

Vi unnar Anders Bagge och hans Johanna en riktigt fin bröllopsresa när de väl kan åka. Så länge får vi njuta av att se Bagge i Idol. Dela om du också kommer att titta. 

 

Läs mer om...