Därför vägrar Markoolio bo med en kvinna – efter löftet till sina barn: ”Sagt till dem…”

Marko Lehtosalo, även känd under sitt artistnamn Markoolio, var tidigare gift men 2020 skilde han sig från Jessica Westergård.

Nu berättar Marko själv om hur han ser på att leva tillsammans med någon igen…

Marko Lehtosalo blev Markoolio med hela svenska folket i slutet av 1990-talet och har sedan dess varit ständigt aktuell.

Otroligt folkkär

Först som folkkär artist och nu på senare år som radio- och tv-personlighet. Just nu är Marko, 49, aktuell i tv-programmet Marko & Irma, där han får tillbringa mycket tid med sin mamma.

Marko har alltid varit ganska förtegen om sitt privatliv men han var gift med Jessica Westergård mellan 2014 och 2020. Paret har tre barn tillsammans.

Nu berättar Marko om hur det skulle vara att leva med en ny kvinna.

”Lovat mina barn”

Marko och exfrun Jessica har god kontakt och Marko trivs idag bra som singel. Han är i dagsläget inte sugen på att bo med någon ny kvinna. Dessutom har Marko avlagt ett löfte till sina barn.

– Kanske skulle det bli som särbo i så fall, men jag tror att jag är för svår att leva med. Jag har för mycket ångest. Jag har dessutom sagt till mina barn att så länge de bor hemma kommer det inte flytta in någon ny kvinna i detta hus, säger Marko till Hemmets journal.

Barnen betyder oerhört mycket för Marko.

– Jag känner en enorm kärlek och stolthet över mina barn. Som pappa är jag rolig, men lite pinsam. Den äldsta har börjat komma upp i den där åldern då man skäms lite för sina föräldrar, säger Marko till Hemmets journal.