Därför vägrar Niclas Wahlgren vara med i Wahlgrens värld – ärliga orden om Pernilla: ”Hamna i lite klinch”

Pernilla Wahlgren, Niclas Wahlgren, Wahlgrens värld

Foto: Youtube/discovery+

Realityserien Wahlgrens värld med Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i spetsen är inne på sin 13:e säsong. Men en person som valt att inte medverka i programmet är Pernillas bror Niclas Wahlgren. Nu berättar han om beslutet.

Första säsongen av Wahlgrens värld sändes den 6 oktober 2016 i Kanal 5.

Därefter har det minst sagt hänt mycket för familjen Wahlgren/Ingrosso, både privat och vad gäller karriären. Och tittarna har fått följa med på allt.

Tre generationer Wahlgren är med i programmet Wahlgrens värld. Från vänster: Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, Foto: Henrik Montgomery / TT

Realityserien har minst sagt blivit uppskattad, och nu har hela 13 säsonger flugit förbi.

Niclas Wahlgrens beslut om att inte medverka

I serien får vi först och främst följa Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso, men ofta dyker även andra familjemedlemmar och vänner upp.

En som däremot valt att inte medverka alls i programmet är Pernillas bror Niclas Wahlgren, som är känd som både programledare, skådespelare och artist.

Nu för tiden arbetar han med träning och hälsa, och för en tid sedan fick vi även se honom medverka i ”Kompani Svan”.

Niclas Wahlgren i ”Kompani Svan”. Foto: Youtube/Discovery+

Därför vill han inte synas i Wahlgrens värld

I podcasten Nemo möter en vän har Niclas förklarat att ett liv som känd kan bli en effekt av att göra något som man brinner för.

– Man kan därmed välja om man vill synas eller vill höras, ibland kan det vara bra för att uppmärksamma något, men inte bara för sakens skull, säger han i podden enligt Hänt.

Foto: Discovery

Han förklarar då att Wahlgrens värld är lite av ett känsligt ämne, med tanke på att det handlar om hans familj. Men att det är en av anledningarna till att han valt bort att synas i serien.

– Jag tycker dessutom att det där är Pernillas grej och om jag ska vara riktigt ärlig så trodde jag inte att det skulle hålla mer än 2-3 säsonger. Folk har ju vuxit upp med det där nu, jag vet inte ens hur många säsonger det är, sjukt mycket, säger han enligt sajten.

”Hon var på mig att vara med”

Pernilla ska dock ha frågat honom till en början om han ville ställa upp.

– Hon var på mig att vara med i början men inte nu på sistone. Jag var dock väldigt tydlig, så ja, jag har blivit kallad för både det ena och det andra, säger han enligt Hänt.

Men även om han inte vill synas i Wahlgrens värld så har Niclas tidigare beskrivit för Aftonbladet att han och Pernilla är väldigt nära.

– Finns det någon som står mig närmast i livet så är det min syrra. Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker. Då kan man hamna i lite klinch, har han sagt till Aftonbadet.

Exit mobile version