Foto: Instagram

Därför vill Casper Janebrink inte gifta sig med 18 år yngre flickvännen Therese

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson lever familjelivet med sonen Hugo, 1.

Men några äktenskapsplaner finns inte i kikaren för ”Arvingarna”-stjärnan.

Nu berättar han om verkliga anledningen.

Casper Janebrink, 54, och exfrun Helena Janebrink, 46, meddelade via sociala medier att de skulle skilja sig efter 23 ihop.

Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skrev de gemensamt på Instagram.

Men kort efter skilsmässan kom Casper med ett nytt besked om kärlekslivet, då han hade träffat en 18 år yngre flickvän Therese Andersson, 35, som dessutom väntade Caspers barn.

Och i september senare samma år kom en ny ”Arvinge”, vilket Casper avslöjade i en intervju med P4 Extra.

– Mamman mår bra, pojken mår bra, jag mår bra, sa Casper och fortsatte:

– Nybliven pappa och stolt.

Därför vill Casper Janebrink inte gifta sig med 18 år yngre flickvännen

Casper och Therese har varit ett par i drygt två år och sonen Hugo ihop, men några planer att gifta sig har sångaren inte i kikarna.

För Expressen berättar han är nöjd med situationen som den är och inte har några planer på äktenskap.

– Vi har det väldigt bra som vi har det just nu och har inga aktuella bröllopsplaner. Det är inget som vi har i tankarna faktiskt. För det var väl det du tänkte fråga, säger Casper till tidningen.

Om det blir ett bröllop längre fram återstår att se.

Casper Janebrinks barnbesked med Therese Andersson

Men något som Casper har klart för sig är att han inte vill ha fler barn.

Sedan tidigare har han dottern Alice Janebrink, 20 och sonen Felix Janebrink, 19 med exfrun Helena, och efter yngsta sonen Hugos födsel känner Casper att det får räcka med barn.

– Och vi har inga planer på att skaffa fler små krabater. Vi är nöjda med lilla Hugo som kräver ganska mycket tid och uppmärksamhet. Han klättrar och håller på och förstår väldigt mycket även om han inte kan uttrycka sig i ord. Vildare än någonsin. Det räcker att man vänder sig i köket ett ögonblick så har han hunnit göra något jäkelskap bakom ryggen på en. Men jag ser fram emot en härlig sommar med familjen, säger Casper Janebrink till Expressen.

Samtidigt säger Casper att han är nöjd med det nya familjelivet och verkar ha hittat ett sätt att kunna balansera det med turnerandet.

– Det är kanon. Men min minsta får vara hemma. För det mesta. Det är möjligt att Hugo och Therese följer med någon enstaka gång när vi spelar nära Göteborg. Jag tror de är ganska nöjda med att vara hemma, säger han till tidningen.

Ni är så fina Casper och Therese!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev