Därför vill inte Pernilla Wahlgren att Bianca Ingrosso blir mamma just nu: ”Så mycket kan jag säga…”
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: Kanal 5

Därför vill inte Pernilla Wahlgren att Bianca Ingrosso blir mamma just nu: ”Så mycket kan jag säga…”

Pernilla Wahlgren älskar livet som farmor!

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är utan tvekan drottningarna av Kanal 5 denna höst. Tittarsuccéerna ”Wahlgrens värld” och talkshowen ”Bianca” visas på bästa sändningstid och lockar hundratusentals tittare varje vecka.

I söndags gick ”Bianca” i mål med säsongsfinalen som bland annat gästades av skådespelaren Marianne Mörck och hockeyproffset William Nylander.

I ”Wahlgrens värld” har tittarna fått följa Pernilla i förberedelserna inför den gångna sommarens uppdrag som programledare för Allsång på Skansen. Dessutom har den folkkära artisten också visat upp sitt nya hem med kärleken Christian Bauer.

Tidigare i höstas var lyckan total för Pernilla som då fick välkomna sitt första barnbarn till världen.

Pernilla Wahlgren om barnbarnslyckan

Detta då sonen Oliver Ingrosso fick sitt första barn. Glädjen var förstås stor för artisten och realitystjärnan.

– Det är så stort, och det har varit så omtumlande dagar. Jag får inte nog av den här lilla, gulliga, gulliga människan, sade Pernilla då i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Pernilla är förstås mest glad för de nyblivna föräldrarnas skull. Hon märker på sonen att han förändrats efter att ha blivit pappa.

– Jag tror att vem som helst som träffar honom kan sett han är både lycklig och harmonisk. Han har liksom ett pappa-glow skulle jag säga. Så är det verkligen. Och jag tror att han på något sätt känner eller har upptäckt vad meningen med livet är. Även om det låter klyschigt, säger Pernilla i en intervju med Expressen Söndag, enligt Hänt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Pernilla Wahlgren har storslagna planer för sitt nya "Kafferi" i huset. Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren har storslagna planer för sitt nya ”Kafferi” i huset. Foto: Kanal 5

Samtidigt tror Pernilla inte att någon av Olivers syskon kommer att vänta tillökning inom en snar framtid.

Pernilla älskar att vara farmor, men hon säger samtidigt att hon inte hoppas att Bianca eller Benjamin blir föräldrar – just för tillfället.

– Är du ute och fiskar nu om det är något på gång för Bianca och Benjamin? Så mycket kan jag säga, att det hoppas jag verkligen inte. För ingen av dem har ju någon respektive. Jag blir gärna farmor igen och även mormor, men då vill jag att de ska ha fasta relationer, säger Pernilla Wahlgren till Expressen Söndag.

Artikeln fortsätter under bilden.

Bianca Ingrosso. Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso. Foto: Kanal 5

Benjamin Ingrosso om att skaffa barn: ”Vill bli en ung pappa”

Såväl Benjamin som Bianca har tidigare varit tydliga med att de när en längtan efter tillökning på respektive håll. I en intervju med Aftonbladet i våras öppnade Benjamin bland annat upp om sin barnlängtan. Samtidigt som han gläds efter att ha fått en guddotter.

– Jag vill bli en ung pappa, mina föräldrar är rätt unga jämfört med mina kompisars föräldrar och jag vill kunna leka med mina barn och inte ha ont i ryggen typ, sade Benjamin, 26, då till Aftonbladet.

Han fortsatte:

– Men jag tror ändå att jag har fem-sex år kvar då jag verkligen vill vara lite egocentrisk och jobba arslet av mig för att nå mina drömmar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev